Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017

Επιστολή του Δ/ντή Γυμνασίου & Λ/Τ Κρανιάς για τη λήξη της θητείας του


Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες

Θα ήθελα με τη λήξη της θητείας μου ως διευθυντής στο Γ/σιο – Λ.Τ. Κρανέας να εκφράσω την απόλυτη ικανοποίησή μου για τη συνεργασία που είχαμε τα δύο αυτά χρόνια. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι για μένα ήταν δύο χρόνια που θα τα θυμάμαι για πάντα. Η συνεργασία μου με τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, με τους φορείς της τοπικής κοινωνίας (Δήμο Ελασσόνας, Πρόεδρο Δημοτικής Ενότητας, Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, Σχολική Επιτροπή), με τους μαθητές και με τους γονείς των μαθητών ήταν άψογη και είχε πάντα ως στόχο να γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι. Πετύχαμε πολλά δουλεύοντας μαζί. Θα έλεγα ότι ξεπεράσαμε τους αρχικούς στόχους και τις προσδοκίες μας.
Σας ευχαριστώ λοιπόν όλους για την προσπάθεια που κάνατε μαζί μου και για τα εξαιρετικά αποτελέσματα που ήταν απόρροια αυτής και σας εύχομαι ανάλογη συνέχεια και στο μέλλον.

Με τιμή

Νικόλαος Δ. Ζέρβας

* Το Ιστολόγιό μας εύχεται στον Νίκο Ζέρβα καλή συνέχεια στη διδασκαλική του πορεία. Τα χρόνια που διετέλεσε Διευθυντής στο Γυμνάσιο και Λ/Τ Κρανιάς είναι πανθομολογούμενο πως το σχολείο κέρδισε σε εξωστρέφεια και γνώση με πρωτότυπες και ποικίλες δράσεις των μαθητών. Αλλά και συνολικά, τα χρόνια που διεύθυνε ο Νίκος Ζέρβας το Γυμνάσιο και Λ/Τ Κρανιάς ανέβασε ψηλά τον πήχη της παρεχόμενης παιδείας για τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου