Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Εξαφάνιση του Χρίστου Θώμου, με καταγωγή από την Κρανιά

 


ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟ ΘΩΜΟ. ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ.

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για την εξαφάνιση του 34χρονου Χρίστου Θώμου με καταγωγή από την Κρανέα Ελασσόνας, τα ίχνη του οποία χάθηκαν την Τετάρτη 27 Μαρτίου.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισή του και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι που θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Χρίστος Θώμος έχεις ύψος 1,85 μ. και κανονικό βάρος, έχει ξανθά μαλλιά και γαλάζια μάτια. Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά και ζει στην Καβάλα. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη φόρμα, μαύρη ζακέτα, χακί αθλητικά παπούτσια και φέρει χακί σακίδιο πλάτης.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Πηγή: Larissanet

Σημαντική μαρτυρία βοσκού που τον είδε

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του 34χρονου Χρίστου Θώμου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης από την Καβάλα, λίγη ώρα αφότου άφησε τα δίδυμα παιδιά του στο σχολείο.

Μιλώντας στο protothema.gr, ο πατέρας του αγνοούμενου που συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμό του, αναφέρει ότι υπήρξε μια πληροφορία από έναν κτηνοτρόφο της περιοχής ότι είδε τον γιο του να περπατάει στο βουνό πίσω από τον ΧΥΤΑ Καβάλας, ενώ drone που έχει επιστρατευτεί για τις έρευνες εντόπισε ένα κομποσκοίνι που φορούσε.

Ο 34χρονος είναι πατέρας δύο διδύμων κοριτσιών, 2,5 ετών και σύμφωνα με την οικογένειά του λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα ψυχικής υγείας.

Από το πρωί της Παρασκευής, μετά την πληροφορία από τον κτηνοτρόφο, βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες στο σημείο που εθεάθη τελευταία φορά και όπως ανέφερε ο άνθρωπος που τον είδε ο 34χρονος ήταν κουρασμένος και του ζήτησε νερό. «Ο κτηνοτρόφος που τον γνωρίζει μας είπε ότι ο γιος μου μπήκε σε κάτι πουρνάρια κοντά σε μια χαράδρα και εξαφανίστηκε. Είμαστε με την ΕΜΑΚ στο σημείο όμως είναι δύσβατο βουνό και ελπίζουμε ότι θα αποδώσουν οι έρευνες», λέει ο πατέρας του 34χρονου.

«Ο γιος μου λάμβανε κάποια φαρμακευτική αγωγή που όμως φαίνεται πως την είχε σταματήσει. Έχει δύο κοριτσάκια 2,5 ετών, είναι δίδυμα, και τα πήγε στον παιδικό σταθμό το πρωί της Τετάρτης. Πήρε καφέ, έκανε ότι κάνει καθημερινά και γύρισε στο σπίτι. Περίπου στις 11 το πρωί τον καλούσε η σύζυγός του στο τηλέφωνο και δεν απαντούσε. Όταν γύρισε στο σπίτι το μεσημέρι δεν τον βρήκε και ενημέρωσε την αστυνομία» προσθέτει ο πατέρας του Χρίστου.

Ο 34χρονος πριν εξαφανιστεί φαίνεται πως πήρε μαζί του κάποια χρήματα που υπήρχαν στο σπίτι, έναν σάκο και ένα μαχαίρι, ενώ άφησε τα κλειδιά στην πόρτα για να τα βρει η σύζυγός του, σύμφωνα με τον πατέρα του.


Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου