Τρίτη 6 Αυγούστου 2024

2ο Krania Village Festival με τα "Κιντέρια" και την "Σουρλουλού" - Πρόσκληση

 


Καλοκαίρι χωρίς Χωριό δεν γίνεται..!!
Ο Σύλλογος Κρανιωτων Αθήνας σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ελασσόνας και την Κοινότητα Κρανέας, σας προσκαλεί στο Krania Village Festival, που επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στον υπέροχο και καταπράσινο χώρο του Προφήτη Ηλία, στις 9 Αυγούστου, στην Κρανιά!!
Φέτος, θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε δύο μοναδικές μπάντες συνώνυμες με το γλέντι, το χορό και την τρελή διάθεση!!
Τα ΚΙΝΤΕΡΙΑ και η Σουρλουλού, θα μας ταξιδέψουν μέσα από μια συναρπαστική μίξη παραδοσιακών και σύγχρονων μουσικών φορμών, δημιουργώντας ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι, μία εκρηκτική ατμόσφαιρα που δεν αφήνουν καμία και κανέναν ακούνητο!
Η γκάιντα και το νταούλι μας πηγαίνουν στη Θράκη, το ούτι στην Ανατολή και τη Μικρά Ασία, το κλαρίνο στη Στερεά Ελλάδα και τη Θεσσαλία, μέσω των χάλκινων οργάνων αναδεικνύεται η περιοχή της Μακεδονίας, το κοντραμπάσο μας οδηγεί στα βόρεια Βαλκάνια και το λαουτοκίθαρο και το βιολί μας ταξιδεύουν στα νησιά μας.
Όλα μαζί ξεπηδούν σε έναν ξέφρενο και ιδιαίτερο γλεντοκόπι!!
Ελάτε να χορέψουμε, να τραγουδήσουμε και να γιορτάσουμε μαζί σε μια βραδιά γεμάτη μουσική, σε ένα φεστιβάλ σαν και αυτά που είχαμε στο Χωριό μας..!!
Ώρα Έναρξης 20:30. Τιμή ΕΙσόδου 5Є

Σύλλογος Κρανιωτών Αθήνας


1 σχόλιο:

  1. Θελω να πιστευω πως σε καποιο αρθρο του συλλογου σας θα υπαρχει και αναφορα στην παραδοση.Η παραδοση τα ηθη και τα εθιμα της περιοχης μας στο μεγαλυτερο μερος ειναι αδερφια και πρωτοξαδερφα με το εορτολογιο της ορθοδοξης εκκλησιας.Να θυμησω πως η περιοδος του Δεκαπενταυγουστου ειναι για την εκκλησια μας περιοδος νηστειας και μαλιστα δε γινονται ορθοδοξοι γαμοι.Εσεις οι εξ Αθηνων, γιατι δεν κανετε το φεστιβαλ μετα τις 15/8 ή πριν την 1/8;Μη μου αναφερετε πως οποιος θελει ερχεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή