Σάββατο 7 Αυγούστου 2021

Λαρισαίοι τεχνικοί στη Β. Εύβοια δίνουν τη δική τους μάχη (φωτ.)


Την δική τους ξεχωριστή μάχη με το χρόνο και τις δύσκολες καταστάσεις λόγω της φωτιάς που έχει ξεσπάσει και μαίνεται τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή της Βόρειας Εύβοιας, δίνει μια ομάδα Λαρισαίων.

Πρόκειται για επαγγελματίες – εξωτερικούς συνεργάτες του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) και συνεισφέρουν όσο μπορούν στην προσπάθεια αποκατάστασης των βλαβών που είναι μεγάλες. Οι ομάδες που φτάνουν στην περιοχή είναι απ’ όλη την Ελλάδα και όλοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό εργαζόμενοι με πολύ υψηλές θερμοκρασίες.



Ο Θανάσης Πατούνας ένας εκ των ανθρώπων που εργάζονται εκεί τονίζει στο Larissanet.gr πως οι ζημιές είναι τεράστιες και το δίκτυο απαρχαιωμένο.

Δεν αποκλείεται στο σημείο να φτάσουν κι άλλοι Λαρισαίοι.



Χθες πάντως το απόγευμα σύμφωνα με τον Οικονομικό Ταχυδρόμο, όλο και περισσότεροι καταναλωτές ηλεκτροδοτούνταν στη Βαρυμπόμπη με τους τεχνικούς του ΔΕΔΔΗΕ να εργάζονται πυρετωδώς για την αποκατάσταση των βλαβών στο κατεστραμμένο από την πυρκαγιά δίκτυο διανομής.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Διαχειριστή Δικτύου στη Βαρυμπόμπη από τους 33 υποσταθμούς Μέσης Τάσης που είχαν σβήσει σε 21 έγιναν οι αναγκαίες επισκευές και 12 παραμένουν εκτός λειτουργίας.




Δύσκολη, μέχρι και χθες Πέμπτη, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ήταν η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης σε Βόρεια Εύβοια και Αρχαία Ολυμπία, όπου τα πύρινα μέτωπα είναι σε εξέλιξη με αποτέλεσμα την αδύνατη πρόσβαση των τεχνικών του Διαχειριστή για την αποκατάσταση των βλαβών.


Πολύωρες είναι οι διακοπές ηλεκτροδότησης και σε οικισμούς της Βόρειας Εύβοιας, με την πυρκαγιά να προκαλεί τεράστιες ζημιές στο δίκτυο διανομής.


Πηγή: larissanet
Αποστολή ενημέρωσης: Γιώργος Ι. Μπαλής

Σημείωση Ιστολογίου "Κρανέα Ελασσόνας":
Να ευχηθούμε καλή δύναμη στον συμπατριώτη μας Θανάση Πατούνα και σε όλους τους ανθρώπους, εργαζόμενους και εθελοντές, οι οποίοι συνδράμουν με κάθε τρόπο και κάθε μέσο στην κατάσβεση των πυρκαγιών, τη διάσωση ανθρώπων και την αποκατάσταση των ζημιών. Πρόκειται για αληθινούς ήρωες.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου