Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Αποκλείστηκε η εθνική ομάδα των ανδρών 4Χ100

 


Η ανδρική ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100μ. αποκλείστηκε από τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Ρώμη. Οι Βασίλης Μυριανθόπουλος, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Σωτήρης Γκαραγκάνης και Γιάννης Νυφαντόπουλος έτρεξαν στην 1η προκριματική σειρά και τερμάτισαν στην 6η θέση, με επίδοση 39 δευτερόλεπτα και 13 εκατοστά (σ.σ. εφετινό ρεκόρ). Η δεύτερη σειρά ήταν σαφώς πιο αργή, αλλά τελικά η ελληνική τετράδα έμεινε εκτός τελικού για μία θέση και μόλις τρία εκατοστά του δευτερολέπτου, αφού κατετάγη 9η, με την 8η Δανία να προκρίνεται με χρόνο 39.10.
Ο Λαρισαίος αθλητής Βασίλης Παπαμαργαρίτης ήταν τελικά αναπληρωματικός και λίγο μετά το αγώνισμα έκανε στην «Ε» την παρακάτω δήλωση: «Η διοργάνωση ήταν καταπληκτικη! Όλα ήταν τέλεια! Εντυπωσιακά! Μεγάλη διοργάνωση σ’ ένα γήπεδο τεραστίων διαστάσεων... Θεωρώ ότι θα μείνει αξέχαστη σ’ όλους μας η συγκεκριμένη αποστολή.
Ίσως η καλύτερη στιγμή όλων των ημερών ήταν τα 100μ των ανδρών σε ένα γήπεδο όπου το μισό ήταν σχεδόν γεμάτο για να θαυμάσουν τον Ιταλό πρωταθλητή, στιγμές που μας προκαλούσαν δέος!
Συγχαρητήρια σε όλη την ελληνική αποστολή. Σίγουρα μας άξιζε μια καλύτερη θέση στα 4Χ100, αλλά με σωστή δουλειά θα έρθουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Δεν τα παρατάμε ποτέ ούτε σε προσωπικό ούτε σε ομαδικό επίπεδο.
Η προπόνηση σ’ ένα τέτοιο στάδιο μόνο ευχάριστες στιγμές μας έχει προσφέρει.
Θα επιστρέψουμε στη βάση μας γεμάτοι εμπειρίες με επόμενο σταθμό το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών.

ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ

Πηγή: Ελευθερία Λάρισας

* Το Ιστολόγιο Κρανέας Ελασσόνας εύχεται θερμά συγχαρητήρια στον συμπατριώτη μας Βασίλη Παπαμαργαρίτη και σε ολόκληρη την Ομάδα. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια τους ευχόμαστε και είμαστε σίγουροι πως θα έρθουν και τα καλύτερα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου