Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Στις κορυφαίες ξιφομάχους η Δώρα Γκουντούρα


H Δέσποινα Γεωργιάδου και η Δώρα Γκουντούρα πραγματοποίησαν σπουδαίες εμφανίσεις στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ξιφασκίας που διεξήχθη στην Γερμανία, καθώς κατάφεραν να μπουν στα προημιτελικά και στις «16», αντίστοιχα. Στις κορυφαίες ξιφομάχους της σπάθης έδειξαν ότι ανήκουν οι δύο πρωταθλήτριες επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά. 
Η Δέσποινα Γεωργιάδου στο ταμπλό των 64 νίκησε με 15-12 την Γερμανίδα Κίντλερ. Στις «32» επικράτησε με 15-9 της Γαλλίδας Μπερντέρ, ενώ στη φάση των «16» είχαμε ελληνικό «εμφύλιο» με την αθλήτρια του Παναθηναϊκού να επικρατεί με 15-9. Στα προημιτελικά η Γεωργιάδου δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην Μπρουνέτ, ηττήθηκε με 15-6 και έχασε την ευκαιρία να ανέβει στο βάθρο. 
Η Δώρα Γκουντούρα στην πορεία της μέχρι τις «16» επιβλήθηκε στις «64» της Μπουγκαέβσκι (Μολδαβία) και της Μπολσάκοβα (Αζερμπαϊτζάν) με 15-4. Εξαιρετική ήταν και η εμφάνιση της Μαρίνας Παΐζη, που αποκλείστηκε στο γύρο των «32». Αρχικά επικράτησε της Χράμοβα (Βουλγαρία) με 15-13 και στη συνέχεια ηττήθηκε από την Ιταλίδα Βέκι με 15-5. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: hellasjournal.com/, Φωτογραφία: Gazzetta.gr
Ενημέρωση: Γιώργος Ι. Μπαλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου