Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος η Χρυσούλα Προβίδα



ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Παραιτήθηκε από τα καθήκοντά της στη θέση της αντιδημάρχου του Δήμου Ελασσόνας η αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Χρυσούλα Προβίδα – Χαρίτου, παραίτηση που δημοσιοποιήθηκε και επίσημα από τον δήμαρχο Ελασσόνας.

Στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, επιβεβαιώθηκε και επίσημα από τον δήμαρχο Ελασσόνας η παραίτηση της κ. Χρυσ. Προβίδα, η οποία, θα πρέπει να σημειωθεί ότι, είναι και η κατά τόπον αντιδήμαρχος για τη Δημοτική Ενότητα Αντιχασίων.

Χαρακτηριστικά, ο δήμαρχος κ. Ν. Ευαγγέλου ενημερώνοντας το σώμα, στη διάρκεια της συνεδρίασης, με λίγα λόγια είπε:

«Επειδή δεν θέλω να υπάρχουν απορίες και να αιωρούνται φήμες στον Δήμο μας, σας ενημερώνω ότι ζητήθηκε η παραίτηση και δόθηκε η παραίτηση, για προσωπικούς λόγους…».

Είχε προηγηθεί ερώτημα από τον δημοτικό σύμβουλο της μείζονος μειοψηφίας κ. Ιωάν. Νάνο προς τον δήμαρχο, που εξέφρασε την απορία του για ποιο λόγο τα θέματα αρμοδιότητας της αντιδημάρχου κ. Προβίδα(…απουσίαζε από τη συνεδρίαση) τα εισηγούνταν στο σώμα ο δημοτικός σύμβουλος κ. Νικ. Τσουκαρέλας.

Πάντως, δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη εάν ο δήμαρχος θα προχωρήσει το αμέσως επόμενο διάστημα ή αργότερα στον ορισμό νέου αντιδημάρχου και στην τυπική και ουσιαστική αντικατάσταση της απελθούσας αντιδημάρχου κ. Χρυσ. Προβίδα.

Πηγή: Ελευθερία

1 σχόλιο:

  1. σας ενημερώνω ότι ζητήθηκε η παραίτηση και δόθηκε η παραίτηση, για προσωπικούς λόγους…
    ................................
    Ποτε δεν ζητιεται παραιτηση για προσωπικους λογους.Εχουμε δημαρχο αετο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή