ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο - Αφιέρωμα για την Κρανέα Ελασσόνας, αλλά και εν γένει για τον Πολιτισμό, τις Τέχνες, τα Γράμματα και την Άποψη.

Στόχος αυτού του Ιστολογίου είναι ο γόνιμος προβληματισμός και ο διάλογος, μέσα από την κατάθεση και τη σύνθεση απόψεων με κοινό παρονομαστή την προβολή του τόπου μας, των ανθρώπων του, τη διάσωση και τη διαμόρφωση του τοπικού και εθνικού μας πολιτισμού.


Τονίζω ότι ο σκοπός του Ιστολογίου δεν είναι κερδοσκοπικός. Δεν έχει και ούτε πρόκειται να έχει διαφημίσεις ή οτιδήποτε άλλο οικονομικό και γενικό όφελος.

Η αγάπη και μόνο για το χωριό μου, δημιούργησε αυτό το ιστολόγιο σήμερα: 22-12-2012. Μπορείτε να αποστείλετε υποδείξεις, απόψεις και άρθρα για το Ιστολόγιο. Επικοινωνία: Email:cgkounelas@gmail.com.

Γκουνέλας Γ. Χρήστος
Θεολόγος - Μουσικός

3 σχόλια:

 1. ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΙΚΗΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΒΟΛΗΣ ΚΡΑΝΕΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και μετρήσεις σοβαρές θα έπρεπε να γίνουν αγαπητέ φίλε, και μετρητές θα έπρεπε να είχαν μπει! Το κυριότερο όμως παραμένει το αίτημα να φύγει επιτέλους το Πεδίο Βολής! Υπάρχει πάνω από σαράντα χρόνια! Για πόσο ακόμα;

   Διαγραφή
 2. Αν περπατησει κανεις στο δασος στα Μαρμαρουλια και στου Αρβανιτη θα δει οτι ειναι πολυ πυκνο.Αυτο εχει σαν αποτελεσμα κατω απο τα δενδρα να μην αναπτυσσεταιη αναλογη χλωριδα και πανιδα (μανιταρια ,χορταρια,λαγοι,ζωυφια κτλ.)Χρειαζεται λοιπον αραιωμα .Κανουμε την προταση προς τους αρμοδιους και περιμενουμε απαντηση.Τρεις φιλοι περιπατητες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή