Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Μεγάλη νίκη του Δευκαλίωνα στο Δασοχώρι


Με μεγάλη νίκη πανηγύρισε την επιστροφή του ο Δευκαλίωνας Κρανιάς στην Γ΄ ΕΠΣ Λάρισας στην πρεμιέρα του 2ου Ομίλου. Ο Δευκαλίωνας με σκόρ 0-3 νίκησε τον Μύτικα Καλυβίων. Τα γκολ πέτυχαν οι: Τρικάλης (2 τέρματα) και Κουτσιώρας (1 τέρμα). Την επόμενη Κυριακή ο Δευκαλίωνας θα αγωνιστεί στο γήπεδο της Κρανιάς με την ομάδα του Λιβαδίου. Παρακαλούνται όλοι οι φίλαθλοι να στηρίξουν με την παρουσία τους την ομάδα και σε αυτόν τον αγώνα.
Η εντεκάδα του Δευκαλίωνα είναι: Κατσαβός, Κοντοτάσιος, Κουτσιώρας, Μαστορογιάννης, Μαστοροδήμος, Μπαλής, Παπακωνσταντίνου, Πουρνάρας, Τζιέρας, Τρικάλης, Τσιακαντές.
Η ομάδα επανακάμπτει και πάλι υπό τις προπονητικές οδηγίες του Γιώργου Κρουσταλλάκη και τον Γιάννη Δαγκλή ("Βελώνη") στην διοίκησή της.

Το Ιστολόγιό μας συγχαίρει όλη την ομάδα με τον Πρόεδρο και τον Προπονητή της για αυτήν την δυναμική επάνοδο της ιστορικής ομάδας μας, του Δευκαλίωνα Κρανιάς. Ευχόμαστε ολόψυχα και οι επόμενες αγωνιστικές να είναι το ίδιο νικηφόρες. Μπράβο παιδιά!

* Ευχαριστούμε θερμά τον συμπατριώτη μας, γυμναστή, Δημήτρη Γεωργούλα για την αποστολή του θέματος.
 *Η φωτογραφία από το παιχνίδι στο Δασοχώρι είναι από την ιστοσελίδα arenalarissa.gr.

1 σχόλιο:

  1. Παρατήρησα ότι στον 1ο αγώνα (15/10/2015)του Δευκαλίωνα στην Γ ΕΠΣΛ για τη σεζόν 2017-8 το σκορ είναι 0-3 άνευ αγώνα. Αυτό σημαίνει ότι ο αγώνας δεν διεξήχθη και, προφανώς, η ομάδα μας δεν αγωνίστηκε, δεν κατέβηκε για τον αγώνα. Αληθεύει κάτι τέτοιο; Μπορεί κάποιος αρμόδιος να μας ενημερώσει για την τύχη της ομάδας;
    "dey"

    ΑπάντησηΔιαγραφή