Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Κουτοπόνηροι Μαυρογιαλούροι

 



Επειδή πλησιάζουν και εκλογές (εθνικές και τοπικές)...

Κάποιοι συμπατριώτες μας μάς εγκάλεσαν καταλογίζοντας στο Ιστολόγιο δόλο, ότι σήμερα δήθεν μέσω εικόνων ή βίντεο από τον εορτασμό της Παναγίας προβάλλαμε υποψηφίους μιας συγκεκριμένης τοπικής παράταξης. Αυτό το έργο βέβαια στα 11 περίπου χρόνια λειτουργίας του Ιστολογίου το έχουμε δει πολλές φορές: Οι μεν να μας λένε ότι υποστηρίζουμε τους δε και τανάπαλιν. Αυτό και μόνο, αν μη τι άλλο, φανερώνει ότι κάνουμε σωστά αυτό που κάνουμε. Κάποιοι κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια και ευτυχώς ή δυστυχώς δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Ωστόσο, το πολιτικό και κοινωνικό ήθος επιτάσσει τουλάχιστον να σεβόμαστε ό,τι μας παρέχεται και να μην σπιλώνουμε με οποιονδήποτε τρόπο τις καθαρές προσπάθειες. 
Υ.Γ. Καλούμε τους αγαπητούς υποψηφίους να ανατρέξουν σε παλαιότερες αναρτήσεις του Ιστολογίου για να δουν και να... θυμηθούν τις προβολές που τους κάναμε από φιλότιμο και μόνο. Υπάρχει και αυτό!

Χρήστος Γκουνέλας

* Η εικόνα του θέματος είναι από την κατά πάντα διαχρονική ταινία "Υπάρχει και φιλότιμο". 

Στην πασίγνωστη ταινία ο "Μαυρογιαλούρος" Λάμπρος Κωνσταντάρας, αφού διαπιστώνει την πικρή αλήθεια παραιτείται τελικά, διότι "υπάρχει και φιλότιμο". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου