Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Ήττα για το Δευκαλίωνα

Δευκαλίωνας Κρανιάς


Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε ο Ροδιακός, στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία,κερδίζοντας το Δευκαλίωνα Κρανιάς με 4 – 2, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον νεαρό Πατρίκου, ο οποίος πέτυχε χατ – τρικ.

35' 1 – 0 Ωραία ομαδική προσπάθεια των γηπεδούχων με τελικό αποδέκτη τον Πατρίκου,ο οποίος με πλασέ από κοντά  άνοιξε το σκορ.
40' 2 – 0 Ο Πατρίκου κλέβει τη μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων και με άπιαστο σουτ στελνει τη μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» της εστίας του Λικάϊ.
50' 2 – 1 Γέμισμα των φιλοξενούμενων στην περιοχή του Μόρα,κακή συννενόηση αυτού και της άμυνας και ο Τσαμπάζ στην προσπάθεια να διώξει τη μπάλα πετυχαίνει αυτογκόλ.
55' 3 – 1 Ο Σιαμέτης κερδίζει πέναλτυ και ο Πατρίκου ευστοχεί  απο τα 11 βήματα,δίνοντας ξανά προβάδισμα ασφαλείας στην ομάδα του.70' 3 – 2 Πέναλτυ για τους φιλοξενούμενους με τον Ράμμο να ευστοχεί και να βάζει το Δευκαλίωνα ξανά στο ματς.
85' 4 – 2 Ο Σιαμέτης βγαίνει τετ – α – τετ,ο Λικάϊ αποκρούει και ο επερχόμενος Αργύρης «παίρνει το ριμπάουντ» και με κεφαλιά διαμορφώνει το τελικό 4 – 2.

Οι Συνθέσεις

Ροδιακός (Νίκος Αλεξούλης): Μόρας, Μαντζαφλάρας, Αλεξόπουλος, Τσαμπάζ (Τσιρόπουλος), Γεροστέργιος, Σπάχος, Γκιόζι (Τοπ), Μπαλκουράς, Αργύρης, Πατρίκου, Σιαμέτης (Φλορίν).

Δευκαλίων Κρανιάς:Λικάϊ ,Κοντοτάσιος Σ., Λιάκος, Καραπέτσας, Κατσαβός, Καραμπάλιος, Μπατσίλας, Κοντοτάσιος Δ., Τζιέρας, Ράμμος, Λυκοκώστας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Σάρρος, Βασιλός, Νίκζας.

Πηγή: arenalarissa

2 σχόλια:

  1. εύχομαι καλή πορεία στον ιστορικό Δευκαλίωνα. Κρανιά σημαίνει σε μαγάλο βαθμό και Δευκαλίωνας. Είναι η ομάδα που όλοι λίγο-πολύ παίξαμε μπάλα και έχουμε αναμνήσεις.
    αλήθεια ποιος γνωρίζει ότι υπήρχε και άλλη ομάδα στο χωριό τις περασμένες δεκαετίες;
    ας μας γράψει κάποιος για την ομάδα αυτήν, φωτογραφίες κτλ, όπως και για το Δευκαλίωνα και την ιστορία του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όντως φίλε και πατριώτη ο Δευκαλίωνας ήταν και είναι μεγάλη και ιστορική ομάδα! Όποιος φίλος μας έχει αναμνήσεις και υλικό μπορεί να το καταθέσει να θυμηθούμε όλοι τα παλιά αλλά και τα τωρινά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή