Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Μια Κρανιώτισσα...Ζορό!

 Η Δώρα Γκουντούρα

  Μια Κρανιώτισσα, η Δώρα Γκουντούρα, αγαπητοί συμπατριώτες, φίλες και φίλοι, βρίσκεται πλέον στη δεύτερη παγκόσμια θέση στην ξιφασκία. Ο πατέρας της Δώρας (Θεοδώρας), Κωνσταντίνος, είναι από την Κρανιά και η μητέρα της, Χαρά, από την Κρήτη και διαμένουν μόνιμα στην Αθήνα.
  Μετά λοιπόν από εντατική προετοιμασία η Δώρα κατόρθωσε να φτάσει σ' αυτή την υψηλή παγκόσμια διάκριση κάνοντας υπερήφανη την Ελλάδα, το χωριό μας ως τόπο καταγωγής της και βεβαίως την οικογένειά της και τους κοντινούς της ανθρώπους.
  Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο ένα δεκαεξάχρονο κορίτσι να αποσπάσει μια τέτοια διάκριση στο χώρο του αθλητισμού και να δοξάσει το όνομα της πατρίδας της στα πέρατα του κόσμου κάτι που έχει ανάγκη η Ελλάδα ειδικά τώρα που διέρχεται πολυποίκιλη κρίση.
  Εμείς από εδώ να ευχηθούμε, στη Δώρα, τη συμπατριώτισσα μας, υγεία και δύναμη  για να συνεχίζει να μας κάνει υπερήφανους ως Έλληνες, αλλά και ως Κρανιώτες, και να ευχηθούμε ολόψυχα να τη δούμε και στο πρώτο σκαλί του βάθρου.
  Αξίζουν επίσης θερμά συγχαρητήρια στην οικογένειά της και στους προπονητές της που τη στηρίζουν στην προσπάθειά της για να μας κάνει όλους να καμαρώνουμε!

Πατήστε εδώ για να δείτε τη Δώρα να αγωνίζεται στον ημιτελικό (1:24:00), και στον τελικό (1:52:00) στην Κροατία, που της χάρισε το ασημένιο μετάλλιο στην Παγκόσμια Κατάταξη.

Πατήστε εδώ για να δείτε τη Δώρα να δίνει τις ευχές της για το νέο έτος 2013 στην ΑΕΚ1924.

Χ.Γ.


Στη συνέχεια σας παραθέτουμε, φίλες και φίλοι, το αφιέρωμα της εφημερίδας "Ελευθερία" για τη Δώρα, που δημοσιεύθηκε στις 14/04/2013.


Κάντε "κλίκ" για μεγέθυνση


3 σχόλια:

  1. Ενα μεγαλο μπραβο στην Δωρα.

    εδω θα βρητε ολο το αφιερωμα της Ελευθεριας

    "Κ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στη μικρή, να συνεχίσει έτσι και να αποτελέσει παράδειγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παγκόσμια Κοινότητα Κρανέας Ελασσόνος.17 Απριλίου 2013 στις 8:49 π.μ.

    Συγχαρητήρια Δώρα!!!!!!!Έκανες περήφανους όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα τους Κρανιώτες!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή