Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Πρόσκληση σε όλους τους συμπατριώτες και φίλους



Αγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι, κλείσαμε ήδη 11 μήνες λειτουργίας του Ιστότοπού μας.
Στις 22 Δεκεμβρίου 2012 δημιουργήθηκε αυτό το Ιστολόγιο με την επωνυμία: kraneaelassonas.blogspot.gr.
Ο σκοπός αυτού του Ιστολογίου που είναι αφιερωμένο στο χωριό μας, την Κρανέα Ελασσόνας και γενικά στον πολιτισμό, περιγράφεται με σαφήνεια στην ετικέτα "Επικοινωνία" στην προμετωπίδα του Ιστολογίου.
Μέσα σ' αυτούς τους 11 μήνες αναρτήσαμε στο Ιστολόγιο 157 διαφορετικά θέματα τα οποία στη συντριπτική τους πλειοψηφία αφορούν το χωριό μας, τότε και τώρα, τα προβλήματά του, τους ανθρώπους του, εντός και εκτός χωριού, και βεβαίως τον περιβάλλοντα χώρο του (Φωτογραφίες, βίντεο κλπ).Όλες αυτές οι αναρτήσεις βρίσκονται βεβαίως μόνιμα αναρτημένες στο Ιστολόγιο δημιουργώντας έτσι μια ισχυρή και ποικίλη βάση δεδομένων για τον τόπο μας.

 Όπως έχουμε ήδη γράψει όμως, ένας από τους σκοπούς του Ιστολογίου είναι και για να γνωριστούμε καλύτερα οι συμπατριώτες και φίλοι  ανά τον κόσμο μέσα από γόνιμο διάλογο και ανταλλαγή απόψεων ή ενθυμήσεις παλαιότερων εποχών.
Περιμένουμε λοιπόν αγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι σε όλο τον κόσμο, όπου κι αν βρίσκεστε, και τη δική σας συμβολή σ' αυτό τον Ιστότοπο με άρθρα, φωτογραφίες, ενθυμήσεις, αλλά και γόνιμες παρεμβάσεις που να αφορούν τον τόπο μας.
Ο Ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε για να είναι διαδραστικός, και όχι μονοδιάστατος.
Γι' αυτό λοιπόν αγαπητοί φίλοι και συμπατριώτες, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε και εσείς ενεργά σ' αυτή τη διαδικτυακή μας προσπάθεια. Περιμένουμε με χαρά την ανταπόκρίσή σας.

Μπορείτε εκτός του να παρεμβαίνετε άμεσα κάτω από κάθε θέμα ως σχολιαστές, να μας αποστέλλετε και άρθρα σας, φωτογραφίες του χωριού και παρεμβάσεις σας στο Ηλεκτρονικό μας Ταχυδρομείο: kraneaelassonas@gmail.com

Με εκτίμηση

Ιστολόγιο Κρανέας Ελασσόνας


2 σχόλια:

  1. Για τα γεννέθλια του Ιστολογίου εύχομαι μακροημέρευση και συνέχιση της προσπάθειας με αγάπη για τον τόπο. Παύλος Λάλος
    Υστερόγραφο
    Χρήστο προτείνω, εσύ σαν Θεολόγος να κάνεις κάτι για τον Παλιαλιά κοντά στο Πεδίο κρανιάς, και μια έρευνα για το που ακριβώς ήταν οι δυό ναοί (Άγιος Λουκάς, Παναγία, Άϊγιάννης) στο παλιό χωριό μας Καρυά στο ρέμα της Καρυάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Παύλο! Τα λόγια σου είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα γιατί προέρχονται από έναν άνθρωπο σαν και σένα που εδώ και πολλά χρόνια έχεις αφιερώσει τη ζωή σου στην έρευνα της ιστορίας και της λαογραφίας όχι μόνο του χωριού μας αλλά και ευρύτερα της Θεσσαλίας και της Ελλάδας.
      Σ' ευχαριστώ πολύ επίσης για την ενδιαφέρουσα πρότασή σου την οποία με πολύ χαρά θα προσπαθήσω να υλοποιήσω. Εννοείται ότι θα προσφύγω και στην πολύτιμη βοήθειά σου!
      Το ιστολόγιο προσδοκά την πολύτιμη συνεργασία σου με άρθρα σου, ποιήματά σου και γενικά με αποτελέσματα των ερευνητικών σου προσπαθειών. Άλλωστε έχουμε δημοσιεύσει πολλές φορές αξιόλογα άρθρα σου και εργασίες σου από αυτό τον ιστότοπο.
      Οι συμπατριώτες μας και όχι μόνο, στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για τα πονήματά σου!

      Διαγραφή