Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Η ιστοσελίδα των μαθητών της Α΄ Λυκείου Κρανιάς




Μια πραγματικά υπέροχη ιστοσελίδα έχουν δημιουργήσει τα παιδιά της Α' Λυκείου Κρανιάς. Υπό την καθοδήγηση του καθηγητή τους κ.Δημήτρη Γιακοβή η ιστοσελίδα υπάρχει στο διαδικτυακό πέλαγος από τον περασμένο Οκτώβριο και αποτελεί πραγματικά κόσμημα για το σχολείο και διαφήμιση για τον τόπο μας. Τα παιδιά σε ρόλο δημοσιογράφου πραγματεύονται μια σειρά από θέματα του τόπου μας και όχι μόνο. Μπαίνοντας στη σελίδα των παιδιών της Α' Λυκείου λοιπόν, θα διαβάσετε και θα μάθετε για την ιστορία του τόπου μας, για την λαογραφία, για τον πολιτισμό, καθώς επίσης και για τις ποικίλες εκδηλώσεις του σχολείου, αλλά και της τοπικής κοινωνίας.
Σας καλούμε να διαπιστώσετε "ιδίοις όμμασι" την καταπληκτική δουλειά των παιδιών επισκεπτόμενοι τακτικά την σελίδα τους η οποία ανανεώνεται συνεχώς με καινούργια θέματα.
Εμείς από εδώ θέλουμε να συγχαρούμε ολόψυχα τα παιδιά και τον υπεύθυνο καθηγητή τους για την άριστη ιστοσελίδα τους και να ευχηθούμε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο να προσφέρουν τόσο στην εκπαιδευτική κοινότητα όσο και στον τόπο μας.
Ευχαριστούμε επίσης θερμά τον μαθητή Βασίλη Παπαδήμο ο οποίος μας έστειλε το link της σελίδας προσκαλώντας παράλληλα όλους τους συμπατριώτες και φίλους να επισκεφθούν αυτήν την θαυμάσια σελίδα.
Πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο εισέρχεστε απευθείας στην ιστοσελίδα των παιδιών: 

2 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Επίσης και η δική σας σελίδα φαίνεται ότι γίνεται με αγάπη και μεράκι.
    Η συγγραφική ομάδα της Α΄Λυκείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστούμε πολύ παιδιά! Να είστε καλά και να συνεχίζετε έτσι να προσφέρετε στο σχολείο και στον τόπο μας! Πολλά συγχαρητήρια σε όλους σας! Μπράβο σας!

      Διαγραφή