Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2015

Οι εκδηλώσεις του ανταμώματος στην Κρανιά


Το Σάββατο 18 Ιουλίου, στις 21.00 μ.μ. στο χώρο του προφήτη Ηλία θα λάβει χώρα το ετήσιο αντάμωμα των Κρανιωτών. Ζωντανή λαϊκόδημοτική ορχήστρα θα πλαισιώσει την εκδήλωση.
Την προηγούμενη ημέρα, Παρασκευή 17 Ιουλίου, στις 18.30 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία της Κρανιά, παιδαγωγοί με καταγωγή από το χωριό μας θα διοργανώσουν παιχνίδια και δραστηριότητες για τα παιδιά.
Επίσης το Σάββατο 18 Ιουλίου θα κυκλοφορήσει και η εφημερίδα του ΜΕΣΚΕ με ενδιαφέροντα θέματα και ειδήσεις από τον τόπο μας. Ο Πρόεδρος του ΜΕΣΚΕ Μπάμπης Παπαγιάννης καλεί όλους τους απανταχού συμπατριώτες μας να διαφημίσουν τις επιχειρήσεις τους στην εφημερίδα που θα κυκλοφορήσει, συνδράμοντας έτσι με αυτόν τον τρόπο, τόσο στην κυκλοφορία της εφημερίδας, όσο και στο δύσκολο έργο του Συλλόγου. Μέχρι την Παρασκευή το πρωί λοιπόν, όποιος επιθυμεί μπορεί να επικοινωνήσει για τον λόγο αυτό με τον Μπάμπη Παπαγιάννη στο τηλέφωνο:6944514836.
Το αντάμωμα διοργανώνεται από το ΜΕΣΚΕ με τη συνδρομή του Δήμου Ελασσόνας και της Δημοτικής Ενότητας Αντιχασίων.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου