Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Ο χορός του Συλλόγου Κρανιωτών της Αθήνας


Την Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016, το μεσημέρι, έγινε ο χορός του Συλλόγου Κρανιωτών της Αθήνας σε κέντρο στο Πικέρμι Αττικής. Οι συμπατριώτες και συμπατριώτισσές μας γλέντησαν υπό τους ήχους της ορχήστρας "Χορικός Διθύραμβος". Το κέφι διατηρήθηκε αμείωτο - όπως θα δείτε και στο βίντεο - έως το τέλος αυτής της ωραίας εκδήλωσης. 
Στα πλαίσια της ίδιας εκδήλωσης έγιναν και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Συλλόγου Κρανιωτών Αθήνας. Παράλληλα, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρανιωτών Αθήνας, Πολίτης Αντώνιος, παρουσίασε το βιβλίο - ποιητική συλλογή του Βαγγέλη Β. Πουρνάρα με τον τίτλο "Αλαργινα". Θυμίζουμε ότι το βιβλίο παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο της Λάρισας τον περασμένο Δεκέμβριο και στη Θεσσαλονίκη στον χορό του Συλλόγου Κρανιωτών της Θεσσαλονίκης τυγχάνοντας ευρείας αποδοχής ανάμεσα σε Κρανιώτες και μη.
Συγχαίρουμε θερμά τον Σύλλογο Κρανιωτών της Αθήνας για τη διοργάνωση και την επιτυχία όλης της εκδήλωσης. Τέτοιες θαυμάσιες πρωτοβουλίες δίνουν την ευκαιρία σε όλους τους συμπατριώτες μας να ανταμώσουν, να θυμηθούν και να χαρούν κόντρα στις δύσκολες συγκυρίες.
Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τον Βαγγέλη Β. Πουρνάρα για την παροχή του βίντεο - που με κόπο και μεράκι δημιούργησε - από τον χορό του Συλλόγου Κρανιωτών της Αθήνας.

Πατήστε για να δείτε το βίντεο
και κάτω δεξιά εντός του βίντεο για να μεγαλώστε την εικόνα ή να το δείτε μεγαλύτερο στο Youtube



1 σχόλιο:

  1. Υπέροχο video ,καταπληκτική ορχήστρα , άψογη οργάνωση !!!!!!!!!!!
    Μπράβο , μπράβο και πάλι μπράβο και του χρόνου !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή