Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2016

"Μπίλιο και Λιάκος" στην πλατεία της Κρανιάς


ΑΙΝΙΑ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΩΝ ΜΙΧΑΛΗΡΕΠΠΑ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ .ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΩΜΩΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΜΕ ΚΡΑΝΙΩΤΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ,ΝΤΟΠΙΟΛΑΛΙΑ,ΕΞΥΜΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΚΟΛΙΚΗ ΕΠΟΧΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΑΔΟΘΟΥΝ:ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 9:ΟΟ Μ.Μ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΕΣΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 9:00 Μ.Μ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΡΑΝΕΑΣ.ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΦΙΛΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ-ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ: ΚΑΡΑΛΗ ΑΙΚ-ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ

Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΣΚΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΤΟΥ  ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥ ΜΑΣ ΝΙΚΟΥ ΓΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: "Μπίλιο & Λιάκος".
ΤΟ ΕΡΓΟ   ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΩΝ ΜΙΧΑΛΗ ΡΕΠΠΑ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΩΜΩΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΜΕ ΚΡΑΝΙΩΤΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ, ΝΤΟΠΙΟΛΑΛΙΑ, ΕΞΥΜΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΚΟΛΙΚΗ ΕΠΟΧΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ. ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ:ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 9:ΟΟ Μ.Μ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΕΣΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΠΕΜΠΤΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 9:00 Μ.Μ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΡΑΝΕΑΣ. ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΦΙΛΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ-ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ: ΚΑΡΑΛΗ ΑΙΚ-ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ. Είσοδος ελεύθερη.

* Ευχαριστούμε θερμά την Κατερίνα Καραλή, εκπαιδευτικό και μέλος του ΜΕΣΚΕ για την αποστολή της Πρόσκλησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου