Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016

Ποδηλατικός αγώνας στην Άκρη στη μνήμη του Παναγιώτη ΚουμαντζιάΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 2ος διασυλλογικός αγώνας ορεινής ποδηλασίας στην Άκρη Ελασσόνας που συνδιοργάνωσαν ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος, με τον Μ.Ε.Σ. Άκρης με την ονομασία «Παναγιώτης Κουμαντζιάς».

Συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από τα σωματεία Β.Α.Ο., Μαχητές Πεύκων, Α.Ο. Φλώρινας, ΑΣΣΟΣ Πτολεμαΐδας, Π.Α.Ο.Κ., Αίας Κιλκίς, Ασκληπιός, Κρόνος Νίκαιας, Π.Α.Σ. Πηνειός, Π.Σ. Τρικάλων και Π.Γ.Σ. Λάρισας.

Πριν την έναρξη των αγώνων κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αποβιώσαντος προέδρου του Μ.Ε.Σ. Άκρης Παναγιώτη Κουμαντζιά.

Οι αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα από τους κατοίκους του χωριού, σε όμορφες στιγμές. Μετά το τέλος των αγώνων προσφέρθηκαν σπιτικά εδέσματα - πλούσιος μπουφές που ετοίμασαν οι γυναίκες του χωριού σε συνεργασία με το Κ.Α.Π.Η. για όλους τους αθλητές και συνοδούς αυτών. Τον αγώνα παρακολούθησαν ο πρόεδρος του χωριού, ο αντιδήμαρχος του Δήμου Ελασσόνας, κάτοικοι του χωριού, σύσσωμο το Δ.Σ. του Μ.Ε.Σ. Άκρης, γονείς και φίλοι των αθλητών.

Το Δ.Σ. του Ποδηλατικού ευχαριστεί το Δ.Σ. του Μ.Ε.Σ. Άκρης, τις γυναίκες του χωριού και όλους όσοι βοήθησαν για την άριστη φιλοξενία που προσέφεραν σε όλους. Τα αποτελέσματα του αγώνα των αθλητών και αθλητριών του Π.Γ.Σ. Λάρισας:

Μίνι μικρά κορίτσια

1η Τσιούτσια Αθανασία

2η Τσάκαλου Ευαγγελία

3η Γώγου Αρετή

Μίνι μικρά αγόρια

4ος Μάνθος Νίκόλαος

7ος Θώμος Σταύρος

Μίνι μεγάλα κορίτσια

3η Μιχάκη Ιωάννα

4η Θώμου Μαρία

5η Κόκκαλη Βασιλική

6η Γώγου Ευδοξία

Παμπαίδες - Παγκορασίδες - Κορασίδες (κοινή κατάταξη)

2ος Γούτας Αντώνιος - Ιωάννης

7η Μιχάκη Αρετή - Π.Γ.Σ. Λάρισας

8ος Δοξαράς Ευάγγελος - Π.Γ.Σ. Λάρισας

Παίδες - Γυναίκες (κοινή κατάταξη)

2ος Καρατσιβής Παναγιώτης

4ος Κόκκαλης Δημοσθένης

8η Παπαργύρη Παναγιώτα

Άνδρες - Έφηβοι (κοινή κατάταξη)

1ος Μπαξεβάνος Αλέξανδρος

2ος Τσοπούρογλου Βασίλειος

7ος Πέτρου Ευάγγελος

9ος Γαλάνης Νικόλαος

10ος Δοξαράς Γεώργιος

Masters

1ος Πολύμερος Σταύρος

2ος Βαρλάμης Βασίλειος

4ος Μιχάκης Γεώργιος

1 σχόλιο:

  1. συγχαρητήρια στου ακριώτες για την διοργάνωση!
    "dey"

    ΑπάντησηΔιαγραφή