Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

"Έφυγε" αιφνίδια ο συμπατριώτης μας Κώστας Γκουντούρας


Με θλίψη πληροφορηθήκαμε πως "έφυγε" αιφνίδια από τη ζωή χθες νωρίς το πρωί σε ηλικία 62 ετών ο συμπατριώτης μας μαθηματικός Κώστας Γκουντούρας. Ο Κώστας υπήρξε εξαίρετος οικογενειάρχης και επιστήμονας με υψηλή γνώση και απαράμιλλο ήθος. Πολλοί μαθητές και μαθήτριες από το χωριό μας διδάχθηκαν μαθηματικά από τον Κώστα στο φροντιστήριό του στην Κρανιά κατά τη δεκαετία του '80.
Ο Κώστας ήταν συνταξιούχος του ΟΤΕ και είχε διατελέσει πρόεδρος της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής ν. Λάρισας του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΕ, όπως και μέλος Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.Ε. ΟΤΕ.
Με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑ.Σ.Ε. – ΟΤΕ «εκφράζει την οδύνη του για την αιφνίδια απώλεια του πρώην συναδέλφου μας Κώστα Γκουντούρα".
"Σήμερα, με βαθύτατη θλίψη αποχαιρετούμε ένα συνάδελφο πιστό στις αρχές της ενότητας, της ανιδιοτέλειας και της αλληλεγγύης, έναν επιστήμονα με ήθος, εντιμότητα και κοινωνικές ευαισθησίες. Ένα δικό μας άνθρωπο που προσέφερε τα μέγιστα και στους συναδέλφους μας, έχοντας διατελέσει επί σειρά ετών Πρόεδρος της τοπικής διοικούσας του νομού Λάρισας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του".

Το Ιστολόγιο "Κρανέα Ελασσόνας" εύχεται θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα, τη σύζυγό του συμπατριώτισσά μας Ελένη Γαλάνη και τα παιδιά τους. Ο Θεός να τον αναπαύσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου