Κυριακή 9 Μαΐου 2021

Η Ελένη Μπλιούμη συνεχίζει το έργο του Δικτύου Καλλιτεχνών και Επιστημόνων της Επαρχίας Ελασσόνας

 


Το περασμένο καλοκαίρι (2020) η συμπατριώτισσά μας, με καταγωγή από την Κρανιά, δασκάλα Ελένη Μπλιούμη τέθηκε επικεφαλής και άξια συνεχιστής του έργου του αειμνήστου Κώστα Σαχινίδη στο Δίκτυο Καλλιτεχνών και Επιστημόνων για την ανάπτυξη της Επαρχίας Ελασσόνας "Κέντρο Τέχνης, Λόγου και Κοινωνικής Δράσης".

Το Δίκτυο από τη στιγμή της ίδρυσής του, με πρωτοβουλία του Κώστα Σαχινίδη, έως και σήμερα υπό την προεδρία της Ελένης Μπλιούμη έχει αναπτύξει και αναπτύσσει συνεχώς δράσεις που προάγουν τον πολιτισμό, την παιδεία, τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.

Στο πλαίσιο αυτό, το Δίκτυο διατηρεί και το ηλεκτρονικό περιοδικό "Εν Ολύμπω" το οποίο ήδη αριθμεί 17 τεύχη. Το τελευταίο (17ο) τεύχος δε είναι αφιερωμένο στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και συμμετέχουν με σχετικά άρθρα οι συμπατριώτες μας Παύλος Λάλος, Κώστας Σπανός και Γιώργος Μπαλής. Ψυχή του περιοδικού είναι η Ελένη Μπλιούμη. 

Το Ιστολόγιο "Κρανέα Ελασσόνας" εύχεται θερμά συγχαρητήρια στη συμπατριώτισσά μας Ελένη Μπλιούμη και στο Προεδρείο του Δικτύου για το δυναμικό έργο που παράγουν. 

Μέσω του παρακάτω συνδέσμου μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Περιοδικού "Εν Ολύμπω" και να διαβάσετε όλα τα τεύχη που έχουν εκδοθεί έως τώρα και ασφαλώς το τελευταίο τεύχος: https://enolympo.gr/magazine.html

1 σχόλιο:

  1. Σας ευχαριστούμε πολύ! Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με μεράκι και αγάπη για τον πολιτισμό του τόπου μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή