Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Με καταγωγή από την Κρανιά η μητέρα του βρέφους που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο (ΒΙΝΤΕΟ)

 


Τραγική κατάληξη είχε η εκτροπή αυτοκινήτου στον επαρχιακό δρόμο Ελασσόνας – Κεφαλόβρυσου αργά το απόγευμα της Πέμπτης.

Ένα αγοράκι 10 μηνών έχασε τη ζωή του όταν το Ι.Χ. που οδηγούσε η μητέρα του, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας του.

Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το βρέφος αρχικά μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Ελασσόνας όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Η μητέρα του βρέφους είναι καλά στην υγεία της αλλά βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Α.Τ. Ελασσόνας.

Όπως προέκυψε αύριο Σάββατο θα γίνονταν ο γάμος του ζευγαριού και η βάπτιση του μικρού αγοριού. Από τα τραγικά σενάρια που γράφει η ίδια η ζωή.

 Πηγή: ert.gr 



Φωτογραφία από την εφημερίδα "Ελευθερία" 

Στο πένθος βύθισε χθες το απόγευμα την Ελασσόνα, το θλιβερό άγγελμα του θανάτου ενός αβάπτιστου βρέφους, ενός αγοριού μόλις 10 μηνών, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην ευθεία έξω από το Κεφαλόβρυσο. Μια πραγματική τραγωδία για το ζευγάρι των νεαρών Ελασσονιτών, καθώς για αύριο Σάββατο είχαν προγραμματίσει τον γάμο τους και μαζί τη βάφτιση του γιου τους, του μοναδικού παιδιού τους που σκοτώθηκε χθες.

Ένα δυστύχημα που σημειώθηκε όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 38χρονη μητέρα του -κάτω από συνθήκες που ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας- εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο (φωτ.). Από το ατύχημα η 38χρονη μητέρα δεν τραυματίστηκε, ενώ, παρά τις έντονες προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ, το βρέφος, που -σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε»- φορούσε ζώνη ασφαλείας στο παιδικό κάθισμα και στην προβλεπόμενη πίσω δεξιά θέση, υπέκυψε τελικά στα τραύματά του.
Η 38χρονη επέστρεφε από το πατρικό της στην Κρανιά, στο σπίτι της στην Ελασσόνα, καθώς αύριο είχαν προγραμματίσει γάμο και βάφτιση μαζί. Να σημειωθεί τέλος ότι το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας ζήτησε ιατροδικαστική εξέταση, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το αβάπτιστο αγόρι έχασε τη ζωή του.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
 

* Είναι πραγματικά από τα γεγονότα που δεν τα χωρά ανθρώπινος νους. Ευχόμαστε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου