Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Διάφορα και όχι... αδιάφορα

 




Γράφει ο Κωνσταντίνος Γ. Κατσαρός
Δασοπόνος - Δάσκαλος

Δε μας αρέσει, που:

1. Εδώ και χρόνια οι υπεύθυνοι της ΠΕ Λάρισας, συνεχίζουν να αδιαφορούν για τα χάλια που έχει ο δρόμος για το Πεδίο Βολής. Μήπως σκέφτονται να εντάξουν το συγκεκριμένο δρόμο σε κάποια ανώμαλη διαδρομή ράλλυ αυτοκινήτων 4χ4 ή μοτοσυκλετών;



Πρόταση: Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του ΓΕΕΘΑ οι αρμόδιοι να ζητήσουν ν’ ασφαλτοστρωθεί ο δρόμος από τη ΜΟΜΚΑ (Μονάδα Μελετών και Κατασκευών, πρώην ΜΟΜΑ). Τη συγκεκριμένη πρόταση την έκανα γνωστή στον κ. Αντιδήμαρχο.


2. Είναι γνωστό πως οι Έλληνες δεν προστατεύουμε όσο πρέπει το περιβάλλον και το ρυπαίνουμε. Στη δική μας περίπτωση “κάποιοι” βρήκαν τις κολόνες της εκκλησίας, ως τον κατάλληλο χώρο για να γράψουν τις βλακείες τους και να εκφράσουν τα εσωτερικά τους κενά.






3. Έξυπνοι” σκοπευτές συνεχίζουν να καταστρέφουν, με πυροβολισμούς τις πινακίδες οδικής κυκλοφορίας βάζοντας σε κίνδυνο τους διερχόμενους οδηγούς






4. Η ΠΕ Λάρισας δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για την αποκατάσταση των βλαβών (ίσως και της στατικότητας), που παρουσιάζει η γέφυρα στο νέο δρόμο Κρανιάς-Λουτρού μέσω Αϊ Γιάννη στη θέση “Μουράντα”.







5. Καθυστερεί το πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ” για την αποκατάσταση των στεγάστρων στις στάσεις των λεωφορείων, εντός του χωριού, για την καλύτερη εξυπηρέτηση και προστασία του επιβατικού κοινού από τις επικρατούσες κάθε φορά καιρικές συνθήκες. Πρόταση: να τοποθετηθεί στέγαστρο στην κάτω πλατεία.

6. Συχνά-πυκνά ακούμε τη Δευτέρα το πρωί από τα μεγάφωνα της κοινότητας, πως: αυτήν την εβδομάδα ο αγροτικός γιατρός θα βρίσκεται στο ιατρείο π.χ. μόνο την Τετάρτη και την Πέμπτη. Τις άλλες μέρες γιατί;


Μας αρέσει που:

1. Ο Αντιδήμαρχος, η μοναδική υπάλληλος του ΚΕΠ και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι του Δήμου, με έδρα την Κρανιά, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των κατοίκων.

Καλό καλοκαίρι στους απανταχού Κρανιώτες!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου