Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Σε άσχημη κατάσταση ο δρόμος προς το Πεδίο Βολής Κρανέας (ΦΩΤΟ)

 


Πριν λίγο καιρό (3 Ιουλίου) ο συμπατριώτης μας Κώστας Γ. Κατσαρός με κείμενό του ("Διάφορα και όχι... αδιάφορα") και φωτογραφίες του στο Ιστολόγιο "Κρανέα Ελασσόνας" επισήμανε μεταξύ άλλων την σημαντική φθορά που έχει υποστεί το οδόστρωμα στον δρόμο προς το Πεδίο Βολής (1η φωτογραφία). Επίσης, αναφέρθηκε και στη διάβρωση που έχει υποστεί η γέφυρα στον δρόμο Κρανιάς - Λουτρού μέσω Αϊ-Γιάννη στη θέση "Μουράντα" (Επόμενες δύο φωτογραφίες). 
Σήμερα μετά τη δημοσίευσή μας του Δελτίου Τύπου της Περιφέρειας Θεσσαλίας το οποίο αφορά τη βελτίωση του δρόμου Βαλανίδας - Κρανιάς, πολλοί συμπατριώτες μας επικρότησαν το έργο, ενώ δόθηκε παράλληλα αφορμή σε συμπατριώτες μας με σχόλια στην σελίδα του Ιστολογίου στο facebook να αναφερθούν και πάλι στην έντονη προβληματικότητα του δρόμου προς το Πεδίο Βολής. 
Επειδή γνωρίζουμε πως μεταξύ των αναγνωστών του Ιστολογίου είναι τόσο Περιφερειακοί Σύμβουλοι όσο και βουλευτές της Π.Ε. Λάρισας, ελπίζουμε πως θα δούνε τα θέματα τα οποία θέτουν οι συμπατριώτες μας σχετικά με την οδοποιία και θα υπάρξει προσπάθεια για επίλυσή τους. 
Ήδη ο Κώστας Κατσαρός στο παραπάνω άρθρο του έκανε την εξής πρόταση για τον δρόμο προς το Πεδίο Βολής: "Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του ΓΕΕΘΑ οι αρμόδιοι να ζητήσουν ν’ ασφαλτοστρωθεί ο δρόμος από τη ΜΟΜΚΑ (Μονάδα Μελετών και Κατασκευών, πρώην ΜΟΜΑ). Τη συγκεκριμένη πρόταση την έκανα γνωστή στον κ. Αντιδήμαρχο".




 

1 σχόλιο:

  1. το ίδιο θέμα έχει αναφερθεί και πιο παλιά με όλους τους δημαρχαίους, το οδόστρωμα είναι επικίνδυνο σε πολλά σημεία και μέσα στο χωριό, πρέπει να γίνουν βελτιώσεις. και το θέμα με τα σκουπίδια γύρω γύρω στο χωριό και αυτό έχει αναφερθεί. καλές οι ανακοινώσεις και τα πανηγύρια κ. Γάτσα, αλλά φτιάξε και καθάρισε και κανά δρόμο στο χωριό, άνθρωποι είμαστε και μεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή