Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

"Έφυγε" ο δάσκαλος Νίκος Δαγκλής

 


Με θλίψη πληροφορηθήκαμε πως "έφυγε" από τη ζωή ο συμπατριώτης μας συνταξιούχος δάσκαλος Νίκος Δαγκλής μετά από άνιση μάχη με την ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε τους τελευταίους μήνες. 
Υπηρέτησε επάξια την εκπαίδευση αφήνοντας άριστες εντυπώσεις στη μαθητική και την εκπαιδευτική κοινότητα της Κρανιάς, της Λάρισας, σχολείων της Γερμανίας και άλλων σχολείων της πατρίδας μας όπου δίδαξε. Άνθρωπος προσηνής, αγαπητός από όλους και δημιουργικός άφησε επιπλέον ανεξίτηλο το στίγμα του στα κοινωνικά και πολιτιστικά πράγματα από όπου πέρασε και περισσότερο στο αγαπημένο του χωριό την Κρανιά, όπου και διέμενε τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα, υπήρξε υπόδειγμα συζύγου και οικογενειάρχη. 
Ευχόμαστε θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγό του Βάια, συνταξιούχο δασκάλα, και τα τρία τους παιδιά Κωνσταντίνο, Μαντώ και Ευάγγελο. 
Ο Θεός να τον αναπαύσει εν χώρα ζώντων. 

1 σχόλιο:

  1. ΕΎΧΟΜΑΙ ΟΛΌΨΥΧΑ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΘΕΡΜΆ ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΑ. ΑΓΑΠΗΜΈΝΕ ΜΟΥ ΚΎΡΙΕ ΝΊΚΟ ΔΑΓΚΛΉ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΊΨΕΙΣ ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΘΉΤΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΗΤΡΙΑ :ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΊΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΝΙΆ ΕΛΑΣΣΌΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή