Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Με μεγάλη επιτυχία η μουσικοχορευτική παράσταση της "Ξηροκρανιάς" (ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ)

 


Με μεγάλη επιτυχία έγινε την περασμένη Παρασκευή στη Λάρισα η μουσικοχορευτική παράσταση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Κρανιωτών Λάρισας και Περιχώρων "Η Ξηροκρανιά" σε συνεργασία με τη 2η Κοινότητα του Δήμου Λαρισαίων στο Πάρκο του Αγίου Αθανασίου στη Λάρισα με αφορμή τα 42 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου. 
Σε αυτά τα 42 χρόνια που κύλησαν, ο Σύλλογος άφησε και συνεχίζει να αφήνει ανεξίτηλο το πολιτιστικό του στίγμα στην πόλη της Λάρισας, στην Κρανιά αλλά και σε πανελλήνιες διοργανώσεις. Με την ετήσια εφημερίδα την οποία εκδίδει ανελλιπώς από την ίδρυσή του, με εκδόσεις βιβλίων, με πολιτιστικές διοργανώσεις, με τμήματα χορού, εικαστικών και χορωδίας και με πληθώρα δραστηριοτήτων για τον Πολιτισμό, την Παιδεία, την Ιστορία και την Παράδοση κατέχει πραγματικά ξεχωριστή θέση μεταξύ των Συλλόγων ανά την Ελλάδα. Αληθινό καύχημα για τους απανταχού Κρανιώτες και Κρανιώτισσες αλλά και σημείο αναφοράς τους και συνδέσμου τους. 
Τη μουσικοχορευτική παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Λαρισαίων κ.κ. Ιωάννης Αλεξούλης και Παναγιώτης Νταής, ο πρώην Αντιδήμαρχος Ελασσόνας και υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Ιωάννης Καριπίδης και η Πρόεδρος της 2ης Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων κ. Σοφία Γκουνέλα.
Θερμά συγχαρητήρια στον δραστήριο Σύλλογο Κρανιωτών Λάρισας και Περιχώρων "Η Ξηροκρανιά", στον Πρόεδρο και τα μέλη του, αλλά και σε όλους όσοι συμμετέχουν ή συνδράμουν με οποιονδήποτε τρόπο στις δραστηριότητές του. Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και να συνεχίζουν πάντα με το ίδιο μεράκι να μας εκπλήσσουν ευχάριστα.  
Ακολουθούν οι σχετικές φωτογραφίες και τα βίντεο που μας απέστειλε ο Γιώργος Ι. Μπαλής: 































Βίντεο: "Κέρνα μας, κέρνα μας.."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου