Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023

Η Σοφία Γκουνέλα υποψήφια στη 2η Κοινότητα του Δήμου Λαρισαίων

 


Δελτίο τύπου 

4 χρόνια μαζί σας από τη θέση της προέδρου της 2ης Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων . Στα εύκολα και στα δύσκολα μαζί. Μαζί  στην καθημερινότητα, στα προβλήματα, σε κάθε αίτημά σας, σε κάθε παράπονο, σε κάθε λύση. Μαζί στα δύσκολα χρόνια της πανδημίας, ως εθελοντές σε αιμοδοσίες, σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Μαζί στον πολιτισμό, στην τέχνη στην παράδοση. Μαζί στο μεγάλο όραμα για να γίνει  η Λάρισα μια Σύγχρονη Ευρωπαϊκή Πόλη με τον πολίτη στο επίκεντρο, μια πόλη εξωστρεφής μια πόλη προορισμός, , μια  πόλη του Πολιτισμού.

Τώρα γεμάτη από εμπειρία που μου πρόσφεραν αυτά τα χρόνια και πιο δυνατή από ποτέ, θα είμαι εκ νέου  υποψήφια της 2ης Κοινότητας. Μαζί με τη  Συμπαράταξη Λαρισαίων και το  Δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη  που τα τελευταία χρόνια έχουν αναβαθμίσει την πόλη  αισθητά, αλλάζοντας επίπεδο. 

Μια σειρά εμβληματικών έργων  βελτίωσαν τις υποδομές της, και  την οδηγούν στο μέλλον με ασφάλεια και προοπτική. 

- Η αναβάθμιση του κέντρου με την απόδοση του δημόσιου χώρου στους πολίτες

- Η αναβάθμιση των συνοικιών με νέες πλατείες, παιδικές χαρές, νέο δίκτυο ύδρευσης, οδοφωτισμό, παιδικούς σταθμούς,πεζοδρόμια, ποδηλατοδρόμους και ασφαλτοστρώσεις

- Οι ευκαιρίες για τους ανθρώπους κάθε ηλικίας με την Πόλη που Μαθαίνει και το Πανεπιστήμιο των Πολιτών

- Το κύμα του πολιτισμού που διογκώθηκε και αγκάλιασε όλα τα ρεύματα και όλους τους πολίτες

- Η διαμόρφωση συνθηκών κοινωνικής συνοχής μέσα από προγράμματα κοινωνικής πολιτικής για τους αδύναμους, τις νέες οικογένειες, τη μητέρα και το παιδί.

- Οι ψηφιακές υπηρεσίες που προσθέτουν λειτουργικότητα, διαφάνεια και αποτελεσματικότητα στην εξυπηρέτηση του πολίτη

Όλα αυτά προέκυψαν ως αποτέλεσμα ενός σχεδιασμού και της υλοποίησης ενός οράματος που μετατρέπει τη Λάρισα σε μια πόλη σύγχρονη, όμορφη, ιδανική για να ζούμε και να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. 

Μαζί με τη Συμπαράταξη Λαρισαίων και τον άνθρωπο που μας καθοδηγούσε όλα   αυτά τα χρόνια, από το Δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη. Έναν άνθρωπο με μακρά πορεία στην αυτοδιοίκηση και βαθιά γνώση των προβλημάτων, αλλά και των προοπτικών της Λάρισας. Ο Απόστολος Καλογιάννης απέδειξε σ’ όλη αυτή την πορεία ότι είναι ένας άνθρωπος: 

- Απαλλαγμένος από κομματικές εξαρτήσεις

- Αφοσιωμένος στην πόλη

- Αυτοδημιούργητος

- Εργατικός

- Υπεύθυνος 

- Αποτελεσματικός

- Με σεβασμό στους ανθρώπους και τις ιδιαιτερότητες τους

- Ένας άνθρωπος που προσδίδει κύρος στην πόλη και το θεσμό του Δημάρχου 

Γι’ αυτούς τους λόγους και με την πεποίθηση ότι το μέλλον δεν είναι υπόθεση κάποιων άλλων  πήρα την απόφαση  να  συνεχίσω να συμμετέχω ενεργά στην εξέλιξη της πόλης μου. Να συμβάλλω με τις δικές μου δυνάμεις ώστε να χτιστεί μια πόλη σύγχρονη, φιλική, που να χωράει όλους τους δημότες και να τους δίνει ευκαιρίες και προοπτική.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου