Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

Ν. Γκουνέλας, Χ. Γκουντούρας και Α. Τοπάλης με τον Συνδυασμό του Ν. Ευαγγέλου

 


Δελτίο Τύπου

Η παράταξη «ΑλλάΖουμε» προχωρά με θέληση την κατάρτιση του προγράμματός της για τις ορεινές κοινότητες. Σε αυτή την διαδικασία θα μας βοηθήσουν άνθρωποι που ξέρουν τα προβλήματα και έχουν διάθεση να βοηθήσουν στην επίλυσή τους. Σήμερα ανακοινώνουμε ένα ικανό δίδυμο υποψηφίων από την Κρανέα.

Καλωσορίζουμε στο ψηφοδέλτιό μας τον Αθανάσιο Τοπάλη, ο οποίος είναι δημοτικός υπάλληλος. Είναι 42 ετών και έχει σπουδάσει τεχνολόγος γεωπόνος. Επίσης υποδεχόμαστε στην δύναμη του συνδυασμού μας τον πυροσβέστη Χρήστο Γκουντούρα. Είναι μόλις 30 ετών και πάντα θέλει να προσφέρει.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα.


Η παράταξη «ΑλλάΖουμε» συνεχίζει να εμπλουτίζει το ψηφοδέλτιό της για τις δημοτικές εκλογές, με ανθρώπους που έχουν εμπειρία στα κοινά και παράλληλα πετυχαίνουν στον επαγγελματικό τους στίβο.

Καλωσορίζουμε στο ψηφοδέλτιο νίκης τον Νίκο Γκουνέλα. Έχει καταγωγή και διαμένει στην Κρανέα. Αγαπά τον τόπο του και θέλει να προσφέρει. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Έχει εμπειρία η οποία θα μας φανεί χρήσιμη, ώστε ν’ αλλάξουμε τον δήμο Ελασσόνας την επόμενη ημέρα.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου