Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

Δευκαλίωνας: Νίκη στο 90΄ με Πουρνάρα Γιώργο

 


Τη νίκη στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του αγώνα πανηγύρισε ο Δευκαλίων Κρανιάς, ο οποίος επικράτησε με 1 – 0 του Ατρόμητου Δασοχωρίου, με σκόρερ τον Πουρνάρα Γιώργο, για την 7η αγωνιστικά του 1ου Ομίλου της Γ’ ΕΠΣ Λάρισας.

Στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού, παρά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων και τις ευκαιρίες που δημιούργησαν το γκολ δεν ήρθε για καμία από τις δύο πλευρές. Έτσι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δύο πλευρές να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς.

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα, και στο 74ο λεπτό, ο Ατρόμητος Δασοχωρίου αναγκάστηκε να συνεχίσει με παίκτη λιγότερο την αναμέτρηση, διότι ο Μακρυγιάννης Αθανάσιος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη από τον διαιτητή. Έτσι φτάσαμε στο 90ό λεπτό, όταν η χρυσή αλλαγή των γηπεδούχων, ο Γιώργος Πουρνάρας με τακουνάκι νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ και χάρισε τη νίκη στον Δευκαλίων Κρανιάς με 1 – 0!

Τα Γκολ:

1 – 0 90′ Πουρνάρας Γιώργος.

Οι Συνθέσεις:

Δευκαλίων Κρανιάς (): Ζέρβας Α., Καρνάβας, Μασγάνης, Καραπέτσας, Κρουσταλάκης, Κουτσιώρας, Κατσαβός, Ντούμος, Πλάτανος (56′ Παπαδήμος), Τρικάλης Ηλ. (71′ Πουρνάρας Γ.), Μασγάνης Αθ.

Ατρόμητος Δασοχωρίου (Χρήστος Λιάπης): Παπανικολάου Ευθ., Τσιάρας, Φανακίδης, Αθανασόπουλος Π., Μακρυγιάννης, Νταλέτσιος, Τσιρεβέλος (46′ Κωστούλης), Γκαγκανάσιος (66′ Ζαμπούλης), Παπανικολάου Β., Κονταξής, Αθανασόπουλος.

Διαιτητική Τριπλέτα:

Ντανταλής, Τσακνάκης, Μπέη.

Πηγή: arenalarissa.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου