Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Η κοπή της Βασιλόπιτας του ΜΕΣΚΕ



Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του την κοπή της Βασιλόπιτας του ΜΕΣΚΕ,  που έγινε στην κατάμεστη αίθουσα του cafe magic. Η ατμόσφαιρα ήταν εορταστική και ο τυχερός που βρήκε το φλουρί κέρδισε ένα βιβλίο (ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΝΏΣΕΩΝ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΡΑΚΩΤΣΟΓΛΟΥ). Η πίτα ετοιμάστηκε με πολύ φροντίδα και μεράκι από τα μέλη του Συλλόγου (κα Φούλα, κα Κατερίνα) και τα ψηστικά ανέλαβε ο Τζήμος, προσφορά στο Σύλλογο. Πολλοί γονείς ετοίμασαν εδέσματα για το μικρό μπουφέ για να κεραστούν οι παρευρισκόμενοι.

Να ευχηθούμε όλοι μέσα από την καρδιά μας Καλή Χρονιά με υγεία και δύναμη για όλους τους συμπατριώτες μας και φίλους στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.
Πολλές ευχές επίσης για υγεία και δημιουργικότητα και στα μέλη και τους φίλους του ΜΕΣΚΕ που άοκνα εργάζονται με όλη τους  την ψυχή σε όλα τα επίπεδα (παιδεία, πολιτισμό, λαογραφία...κ.α.) για το κοινό καλό του χωριού μας. Και του χρόνου με υγεία!

Το ρεπορτάζ μάς το έστειλε ο φίλος, συμπατριώτης και μέλος του ΜΕΣΚΕ Δημήτρης Γεωργούλας, τον οποίον και ευχαριστούμε θερμά.

Γ.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου