Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Φωτορεπορτάζ από τις εκδηλώσεις του Δωδεκαημέρου στο χωριό μας

Με την πρωτοβουλία και υπό την αιγίδα του ΜΕΣΚΕ τηρήθηκαν και φέτος στο χωριό μας τα έθιμα του Δωδεκαημέρου.
 Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Κεντρική Πλατεία του χωριού μας με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, παιχνίδια και παιχνιδοτράγουδα από παιδιά και για παιδιά.



Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς νέοι του χωριού μας ενσάρκωσαν με αγάπη  "τα μπαμπαλιούρια".
Χόρεψαν λοιπόν και τραγούδησαν μετά τη Θεία Λειτουργία στον περίβολο της Εκκλησίας...



Και αργότερα το απόγευμα, χόρεψαν με πολύ μεράκι στην κεντρική πλατεία του χωριού μας.

Ενώ το μεσημέρι των Φώτων στήθηκε για μια ακόμη χρονιά το Γαϊτανάκι στην κεντρική πλατεία του χωριού μας και υπό τους ήχους της "Θεσσαλικής Ορχήστρας" του συμπατριώτη μας Θανάση Χαρίτου τα παιδιά και οι παριστάμενοι γλέντησαν όπως άρμοζε στην ημέρα παρά το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε.

Σε όλες τις εκδηλώσεις συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι ενώ πολύς κόσμος πλαισίωσε όλες τις εκδηλώσεις ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του ΜΕΣΚΕ που τις διοργάνωσε.
Αξίζουν λοιπόν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες - και ιδιαίτερα στα παιδιά - καθώς επίσης στο χοροδιδάσκαλο Μάρκο Γαύρο και στη Διοίκηση αλλά και τους φίλους του ΜΕΣΚΕ  για τις πρωτοβουλίες και την άψογη οργάνωση των εκδηλώσεων.
Και του χρόνου!

Το Ιστολόγιό μας οφείλει ιδιαίτερες ευχαριστίες στους φίλους και συμπατριώτες Δημήτρη Γεωργούλα και Ιωάννη Κόνιαρη για την παραχώρηση του φωτογραφικού υλικού και βεβαίως στο ΜΕΣΚΕ.

Χρήστος Γκουνέλας

18 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλωσορίζουμε τον φίλο μας "Κολοκοτρώνη" στην παρέα μας! Σ' ευχαριστούμε πολύ φίλε!

    Χρήστος Γκουνέλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία.
    Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία.

    Αντώνης Χριστόδουλος
    Δ/ντής Δημ. Σχολείου Πολυδενδρίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σ' ευχαριστούμε πολύ Αντώνη και για τα καλά σου λόγια και για τις ευχές σου!
    Καλή χρονιά και σε σένα με υγεία και δύναμη στο εκπαιδευτικό σου έργο!
    Το Ιστολόγιο είναι στη διάθεσή σου και βεβαίως στη διάθεση όλων των φίλων για κατάθεση απόψεων, προβληματισμού, αλλά και εκπαιδευτικών και πολιτιστικών δράσεων.

    Με εκτίμηση

    Χρήστος Γκουνέλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΘΑΝΑΣΑΔΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ [ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΤΖΟΛΑ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρόνια Πολλά σε όλους τους απανταχού Κρανιώτες Θανασάδες και βεβαίως και στον Αντιδήμαρχο!
    Γεια σου φίλε "Κολοκοτρώνη". Να 'σαι καλά!
    Χ.Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΧΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ!!!!!! ΤΗΣ ΚΡΑΝΙΑΣ[πρωτο δημοτικο]ΟΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΝΙΩΤΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ. ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΧΩΡΙΑΝΟΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑΚΤΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ Κ.Λ.Π. ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΘΛΙΒΕΙ.ΜΗΠΩΣ Θ΄ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑΞΕΤΕ ΨΗΦΟΥΣ , ΘΕΣΕΙΣ, ΜΠΟΝΟΥΣ , ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ,ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ Η' ΚΑΡΠΟ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΕΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΚΡΑΝΙΩΤΕΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΙΣΗ[ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ].ΘΕΛΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σου φίλε "Κολοκοτρώνη"! Κατ' αρχήν σ' ευχαριστούμε για το συνεχές ενδιαφέρον και τις σοβαρές παρεμβάσεις σου και ειδικά γι' αυτήν εδώ. Χαιρόμαστε ειλικρινά την επικοινωνία αυτή και θα θέλαμε όπως πολύ σωστά λες όλοι οι συμπατριώτες μας να κατέθεταν έτσι τις απόψεις τους. Άλλωστε, ένας από τους πρώτους λόγους που δημιουργήθηκε αυτό το Blog είναι ακριβώς αυτός.
    Η επισκεψιμότητα του Ιστολογίου αυξάνεται μέρα με τη μέρα κατά γεωμετρική πρόοδο με πολλούς επισκέπτες από την Ελλάδα και το Εξωτερικό και αυτό είναι ένα αισιόδοξο σημάδι στον πρώτο μήνα ήδη της λειτουργίας του Blog.
    Θέλουμε να πιστεύουμε φίλε "Κολοκοτρώνη", ότι θα αναπτυχθεί μια σχέση σαν αυτή που περιγράφεις με όλους τους συμπατριώτες μας και όχι μόνο. Βέβαια από την επαφή μας με συμπατριώτες βλέπουμε, ότι δεν γνωρίζουν όλοι τον τρόπο λειτουργίας των Blogs(π.χ. ότι μπορούν να γράφουν σχόλια), άλλοι πάλι έχουν βιοτικές μέριμνες, άλλοι "αντιριούνται" που λένε και στο χωριό μας, άλλοι δεν το γνωρίζουν ακόμα το Ιστολόγιο...
    Πάντως, εμείς θα συνεχίσουμε μαζί σας να μοιραζόμαστε τους κοινούς προβληματισμούς και τις ανησυχίες για τον τόπο μας. Ήδη πολλοί συμπατριώτες και Σύλλογοι(ΜΕΣΚΕ, Σύλλογος Κρανιωτών Λάρισας - θα έρθουμε σε επαφή και με τους Συλλόγους Αθηνών και Θεσ/νικης) ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας για παροχή υλικού και τους ευχαριστούμε πολύ!
    Έχουμε θέσει υψηλούς στόχους και προσβλέπουμε στη βοήθεια όλων των συμπατριωτών.
    Εμείς θα κάνουμε ο,τι μπορούμε χωρίς να τάξουμε τίποτα-όπως σατιρικά λες - ή να εξαργυρώσουμε οτιδήποτε. Είναι μια προσπάθεια που ξεκινάει από την αγάπη για τον τόπο που γεννηθήκαμε και εκεί καταλήγει: σ' αυτόν τον τόπο.
    Και όπως πάλι ωραία το λες φίλε "Κολοκοτρώνη", η αιρετικότητα πιστεύουμε ότι είναι καλή, γιατί συνήθως δεν πάει με το ρεύμα και όταν πρόκειται για το κοινό - το τονίζουμε αυτό- το κοινό καλό τότε η αιρετικότητα είναι κατά τη γνώμη μας αναγκαία.
    Δεν μας στεναχωρεί τόσο που δεν υπάρχουν ακόμη τόσες πολλές παρεμβάσεις - είμαστε σίγουροι ότι με τον καιρό θα υπάρξουν. Μας στεναχωρεί περισσότερο ο γηρασμός του τόπου μας και όλης της Ελληνικής Επαρχίας και όλοι μαζί οι συμπατριώτες πρέπει να αντιπαλέψουμε γι' αυτό.
    Φίλε και συμπατριώτη "Κολοκοτρώνη" σ' ευχαριστούμε και πάλι για τις μεστές παρεμβάσεις σου και θέλουμε και τη δική σου συμπαράσταση-που ήδη την έχουμε- να συνεχιστεί!
    Να είσαι καλά φίλε!

    Με εκτίμηση

    Ιστολόγιο "Κρανέα Ελασσόνας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΩΡΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΗΤΑΝ ..ΜΟΥΤΣΙΑΝΑ ΑΝΑΠΟΛΩ ΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ,ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΙΑΝΩΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΟΝΙΜΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙΣ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΓΕΡΑΖΕΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΜΑΖΕΙ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ[ΠΡΑΜΑΤΑ]ΓΕΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΖΩΝΤΕ.Η ΜΟΡΦΩΣΗ ΔΕΝ ΓΕΡΑΖΕΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΕΡΑΖΕΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ.Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΑΣ ΒΙΑΣΤΙΚΕ ΕΞΑΘΛΙΩΘΗΚΕ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΕ ΒΑΝΑΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΘΕΟΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΣΤΟ. Η πραγματική μας πατρίδα είναι η παιδική μας ηλικια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλε "Κολοκοτρώνη" σε βρίσκω πολύ σωστό και βεβαίως συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Όλοι έχουμε ευθύνη για εδώ που φτάσαμε, αλλά πιο πολύ οι πολιτικοί μας... Έχεις δίκιο και για τα άλλα που γράφεις...
    Και πιστεύω ειλικρινά ότι θα υπάρξουν και ενεργές παρεμβάσεις πολιτιστικές ή συγγραφικές και άλλες περισσότερες από τους συμπατριώτες μας.Η προθυμία περισσεύει, και αυτό είναι αισιόδοξο!
    Να 'σαι καλά φίλε!

    Γ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΙ ΧΑΜΠΕΡΙΑ ΑΠ'ΚΡΑΝΙΑ? [ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]ΛΑΝΑΡΙΑ ,ΜΟΥΧΑΜΠΕΤΙΑ ,ΤΡΙΟΤΕΣ,ΝΤΡΑΓΑΤΑΡΕΙΚΑ ΝΕΑ,ΤΣΟΜΠΑΝΑΡΕΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ,ΜΑΣΛΑΤΙΑ ΑΠ' ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ.ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ.[ΜΟΝΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γεια σου φίλε και χωριανέ "Κολοκοτρώνη"! Για τα επίσημα κοινωνικά του χωριού θα τα ζητούμε από το Δήμο...Τώρα για τα ανεπίσημα(μασλάτια, τι είπαν οι θειές στα φράουλα, και οι μπαρμπάδες στα καφενεία) θα πρέπει να βρούμε ανταποκριτή...Θα το κυνηγήσουμε. Ενδιαφέρον θα είχε μια τέτοια εύθυμη ματιά των πραγμάτων. Βέβαια το καλύτερο θα ήταν να βρούμε καμιά θειά ή κανένα μπάρμπα για ανταπόκριση, αλλά άντε τώρα να μάθουν να μπλογκάρουν ή να γκουγκλάρουν!!! Να ΄σαι καλά φίλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΕ ΤΟ[YOUTUBE]ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΑ [ΣΑΛΟΦΗΡΗΜΕΝΟ] ΝΑ ΑΣΧΟΛΙΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.ΘΕΛΕΙ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΣΥΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΓΓΕΛΙΑ [ΖΗΤΗΤΑΙ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΡΑΝΙΩΤΚΑ ΜΕ ΠΡΟΦΟΡΑ,ΤΟΥΣ ΜΑΧΑΛΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΡΑΝΙΑΣ ,ΤΗΣ ΘΙΕΣ ΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ[ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ]ΤΣ' ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ[ΤΑΒΛΑΔΟΡΟΥΣ ΠΡΕΦΑΤΣΙΔΕΣ,ΤΕΑΤΣΙΔΕΣ,ΕΑΜΙΤΕΣ,ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΛΑΝΑΡΤΣΙΔΕΣ, Κ.Λ.Π.]ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΕΙΣΔΥΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝ' ΑΠ' ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΙΣΘΟΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΒΙΟΠΟΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΡΑΝΙΩΤΙΚΗΣ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑΣ].ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΑΠΟΚΡΗΤΗΣ. ΑΠΟΛΑΒΗ = ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΙ[ΛΙΑΓΚΑΣ,ΜΕΝΕΓΑΚΗ,Φ+Μ, ΜΕΛΕΤΗ Κ.Λ.Π.]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΕΛΙΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΧΩΡΙΑΝΟ Η ΜΗ ΧΑΒΑΛΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΠΑΣ ΚΙ ΚΙΝΗΣ' ΤΟ ΡΕΟΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητέ φίλε και συγχωριανέ "Κολοκοτρώνη" δε χρειάζεται να νιώθεις άσχημα. Το αντίθετο μάλιστα, έχεις σε αυξημένη δόση το έξυπνο Κρανιώτικο χιούμορ. Και εδώ είναι ένα βήμα πρώτα απ' όλα για όλους τους Κρανιώτες που πάνω-κάτω γνωρίζουμε τα χούϊα μας! Περιμένουμε και άλλους συγχωριανούς και φίλους να γράφουν και να σχολιάζουν! Και όπως έχουμε ξαναπεί ένας από τους βασικότερους λόγους της δημιουργίας αυτού του Ιστότοπου είναι ακριβώς αυτός!
    Να 'σαι καλά φίλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΡΑΝΙΩΤΕΣ. ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕΝΑ ΜΟΥ.ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΜΑΧΑΛΑΣ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ[ΚΤΙΡΙΟ],ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΛΙΓΟ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΤΟ ΗΡΩΟ. ΤΟ ΠΛΑΛΑΣ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ[ΜΑΣΛΑΤΙ].ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ !!!ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ!!!!!!! ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ.ΧΙΟΥΜΟΡ ΕΙΝΑΙ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΑ,Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ, ΑΛΛΑ Η ΛΥΠΗ.ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΑΛΙΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΝΑ ΤΗΝ ΧΙΟΥΜΟΡισουμε ΤΗΝ ' ΟΥΤΑΝΑ [Λαις η Κορινθια] ΤΗΝ ΖΩΗ.Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "ΧΙΟΥΜΟΡ ΕΙΝΑΙ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΑ,Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ, ΑΛΛΑ Η ΛΥΠΗ." και "Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ."

    Φίλε σε βρίσκω πολύ σωστό και φιλοσοφημένο! Αυτό είναι ο Κρανιώτης... Να 'σαι καλά φίλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή