Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Πρόταση Συλλόγων: Πεζοπορία στο Φαράγγι της Χράπας

Από πεζοπορία στη Χράπα....


Αγαπητοί φίλοι και συμπατριώτες μετά την προβολή από το Ιστολόγιό μας του θέματος: "Περιήγηση στη Χράπα μέσα από το φακό του Βάιου Παπαγιάννη", υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από φίλους και συμπατριώτες καθώς και πρόταση να διοργανωθεί από τους Συλλόγους των γύρω χωριών μέχρι και Συλλόγων της Ελασσόνας  μια πεζοπορία στο Φαράγγι.
Η αρχική σκέψη και πρόταση προήλθε από την κοινότητα στο facebook: "Γιαννωτά" και συμφώνησε και ο ΜΕΣΚΕ Κρανέας.
Συνεπώς αγαπητοί φίλοι μένει να το οργανώσουμε σιγά - σιγά υπο την αιγίδα βεβαίως των Πολιτιστικών μας Συλλόγων, των εντός και εκτός των χωριών μας, καθώς και με τη συνδρομή του Δήμου Ελασσόνας.
Είναι μια θαυμάσια διαδρομή που αξίζει, τουλάχιστον όσοι καταγόμαστε από την ευρύτερη περιοχή, να την κάνουμε. Η φύση θα μας ανταμείψει με το παραπάνω...

Φωτογραφία: Βάιος Παπαγιάννης

2 σχόλια:

  1. καλή ιδέα και ευκαιρία για γνωριμία με κοντοχωριανούς. το blog θα μπορούσε να αποτελέσει βάση και για άλλες κοινές δράσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως αγαπητέ φίλε είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να γνωριστούμε οι κοντοχωριανοί και να αναπτύξουμε - όπως το λες - και άλλες πολυποίκιλες δράσεις... Το blog είναι αυτονόητο ότι είναι ανοιχτό για τέτοιες προτάσεις και δράσεις! Άλλωστε αυτός ήταν και ο σημαντικότερος λόγος της δημιουργίας του! Σ' ευχαριστούμε πολύ φίλε! Καλό βράδυ!

      Διαγραφή