Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Πολιτιστικό τετραήμερο από το Σύλλογο Κρανιωτών Λάρισας "Η Ξηροκρανιά"


Ο Σύλλογος Κρανιωτών Λάρισας «Η Ξηροκρανιά», διοργανώνει πολιτιστικό τετραήμερο από τις 12 έως τις 15 Δεκέμβρη στην αίθουσα του, Καραθάνου 33 στη Λάρισα με τις παρακάτω εκδηλώσεις.

*Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου: 7.30 μ.μ. εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής «Ακούγοντας τη φωνή ...συναντώντας το παράδοξο» της Ευαγγελίας Σερέτη (Κρανιώτισσα της διασποράς).
Η έκθεση περιλαμβάνει ένα κύκλο έργων που κινούνται, ανάμεσα στο αληθινό και το φανταστικό, το ορατό και το αόρατο, το συνειδητό και το ασυνείδητο.
Φιγούρες απλές, στοιχεία της φύσης και μορφές εξώκοσμες,
αλληγορικές συνθέτουν τη θεματολογία της έκθεσης. Η έκθεση θα λειτουργεί από τις 7 μ.μ. έως τις 10 μ.μ. και θα ολοκληρωθεί στις 15 Δεκεμβρίου.


Έργο Ευαγγελίας Σερέτη


*Κυριακή 15 Δεκεμβρίου: 7.30 μ.μ. Προβολή βίντεο-ντοκυμαντέρ με τίτλο «Η Μονή Παλαιοκαρυάς» με φωτογραφίες και κείμενα του αρχιτέκτονα μηχανικού Βασιλείου Τσολάκη.

Πατήστε με το "ποντίκι" σας για να δείτε το ντοκιμαντέρ του Βασίλη Τσολάκη για το Μοναστήρι:



8.00 μ.μ. Με μια «μουσική εικαστική παράσταση» η Ευαγγελία Σερέτη θα παρουσιάσει το ποιητικό βιβλίο της «Ακούγοντας τη φωνή ...συναντώντας το παράδοξο».

Δείτε το παρακάτω βίντεο με υπέροχες εικαστικές δημιουργίες της Ευαγγελίας Σερέτη:


Ο Σύλλογος Κρανιωτών Λάρισας "Η Ξηροκρανιά", καλεί όλους τους συμπατριώτες και φίλους να τιμήσουν με την παρουσία τους τις παραπάνω πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου