Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Νέος Πρόεδρος στο Σύλλογο Κρανιωτών Λάρισας



Στις 14-4-2014, Μεγάλη Δευτέρα, αγαπητοί συμπατριώτες, φίλες και φίλοι, έγιναν αρχαιρεσίες στο Σύλλογο Κρανιωτών Λάρισας, "η Ξηροκρανιά", μέσα από τις οποίες εκλέχθηκε νέος πρόεδρος του Συλλόγου, ο συμπατριώτης μας Βασίλης Παπαγιάννης του Λαζάρου.
Ο Βασίλης έχει ένα πλούσιο βιογραφικό τόσο στις σπουδές και στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στην ενασχόλησή του με τα κοινά. Ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του πάλαι ποτέ Δήμου Αντιχασίων έδειξε ιδιαίτερο ζήλο στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των κατοίκων του Δήμου.
Τώρα μετά και τις τελευταίες αρχαιρεσίες του Συλλόγου Κρανιωτών Λάρισας αναλαμβάνει πρόεδρος του Συλλόγου σε μια δύσκολη - ιδιαίτερα ως προς τα οικονομικά - περίοδο για το Σύλλογο, "Η Ξηροκρανιά".
Ο Βασίλης καλεί όλους τους συμπατριώτες, που διαμένουν στη Λάρισα και τα Περίχωρά της, να στηρίξουν το έργο του Συλλόγου σ' αυτή τη δύσκολη φάση με το να εγγραφούν ως μέλη του αρχικά, και στη συνέχεια όλοι μαζί να δραστηριοποιηθούν για το καλό του Συλλόγου, και με στόχο την ανάδειξη της Ιστορίας και του Πολιτισμού του τόπου μας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους κοντά στους χίλιους Κρανιώτες που διαμένουν στη Λάρισα και στα πέριξ αυτής, μέλη του Συλλόγου, εγγεγραμμένα, είναι δυστυχώς κάτω των εκατό!
Ήδη από τον προηγούμενη εβδομάδα, ο Βασίλης, με την ανάληψη των καθηκόντων του δραστηριοποιήθηκε έντονα για θέματα - προβλήματα του Συλλόγου καταφέρνοντας ευοίωνα αποτελέσματα.
Δίπλα στο Βασίλη είναι ως αντιπρόεδρος,
ο επί πολλά χρόνια δραστήριος πρόεδρος του Συλλόγου Λάμπρος Γκονέλας, που με την πείρα που αποκόμισε όλα αυτά τα χρόνια στο τιμόνι του Συλλόγου καθίσταται πολύτιμος συμπαραστάτης στο δύσκολο έργο του Συλλόγου.
Αξίζει βεβαίως να αναφερθούμε και στα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου: στο γενικό γραμματέα Χαρίτο Δημήτριο, στην ταμία Γούπου - Ζέρβα Ευαγγελία και στα μέλη Κατσιούλη Βασίλειο, Τσιούπρο Δημήτριο και Κοντοτάσιου Αγγελική, που  με υπέρμετρο ζήλο ασχολούνται με τα θέματα και τις πολυποίκιλες δραστηριότητες του  Συλλόγου.
Ευχόμαστε λοιπόν ολόψυχα καλή αρχή και καλή δύναμη στον νέο πρόεδρο. Είμαστε σίγουροι ότι από αυτή τη θέση ο Βασίλης θα προσφέρει πολλά στο Σύλλογο και στο χωριό μας, διότι έχει και τη γνώση, έχει και τη διάθεση. 
Δεν λησμονούμε βεβαίως και το μεγάλο έργο που αφήνει πίσω του ο απερχόμενος πρόεδρος του Συλλόγου, ο Λάμπρος ο Γκονέλας, μαζί και με τα υπόλοιπα μέλη. Ευχόμαστε  επίσης και στον αντιπρόεδρο και στα μέλη, καλή δύναμη και ευόδωση των στόχων, που κάθε φορά θέτουν, για το καλό του Συλλόγου και του πολιτισμού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου