Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Τα χωριά μας σβήνουν...



Λάβαμε, αγαπητοί συμπατριώτες, από το συμπατριώτη μας Δημήτρη Γεωργούλα, που διαμένει μόνιμα στο χωριό, και δημοσιεύουμε το παρακάτω σημείωμα: 
"ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΠΛΑΤΕΙΑ, Η ΘΕΙΑ Η ΄΄ΤΣΙΑΛΙΑΜΑΚΙΝΑ΄΄ΞΕΨΥΧΗΣΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΒΟΗΘΗΤΗ ΑΠΟ ΑΙΦΝΙΔΙΟ ΘΑΝΑΤΟ,ΠΙΘΑΝΟΝ ΛΟΓΩ ΚΑΡΔΙΑΣ.ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ, ΑΠΙΝΙΔΩΤΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ, ΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΗ ΄΄ΘΕΙΑ΄΄ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ .ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΏΡΑ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΠΕΡιΔΙΑΒΑΙΝΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΛΟΓΩ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΙΕΥΣΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ!!!" 
Εμείς από εδώ να εκφράσουμε κατ' αρχήν τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της θανούσης. 
Από κει και πέρα τα σχόλια δικά σας, αγαπητοί συμπατριώτες! Άλλωστε, πολλές φορές γράψαμε από εδώ για το πρόβλημα της έλλειψης γιατρού στο χωριό μας, και αντίστοιχων υποδομών στο κέντρο υγείας Ελασσόνας.
Αυτή η κατάσταση, που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια και συνεχίζεται εντονότερη, αποτελεί ντροπή για ένα σύγχρονο κράτος που...προνοεί (!!!) για τους πολίτες του, και ντροπή επίσης για τους κατά καιρούς τοπικούς άρχοντες όλων των αποχρώσεων, που άφησαν την κατάσταση να φτάσει ως εδώ.
Αλλά και οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας - το 'χουμε γράψει και αυτό - να απαιτήσουν τα αυτονόητα για την υγεία τους, και να πάψουν επιτέλους να σκέφτονται ατομικιστικά, παίζοντας εν γνώσει τους ή εν αγνοία τους, το μικροκομματικό παιχνίδι των εκάστοτε τοπικών και κεντρικών Μαυρογιαλούρων.

2 σχόλια:

  1. μην είμαστε αφοριστικοί συγχωριανοί. υπάρχουν και άνθρωποι που ασχολούνται με τα κοινά και θέλουν να προσφέρουν στον τόπο μας, με ικανότητες και καλές προθέσεις. αυτούς πρέπει να επιλέξουμε. στο χέρι μας είναι, εμείς αποφασίζουμε ποιοι θα μας εκπροσωπούνε.
    άντε και καλή φήφο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαφώς και υπάρχουν αγαπητέ φίλε και συμπατριώτη! Εκθέτουμε τα προβλήματα όμως που χρειάζονται άμεση λύση!

      Διαγραφή