Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Οι παλαιοί, οι νέοι και...η χλιαρότητα



Μαθαίνουμε ότι η απερχόμενη Δημοτική Αρχή με τους τοπικούς Συμβούλους δεν δείχνουν το απαιτούμενο ενδιαφέρον για τη λύση του προβλήματος της διεξαγωγής της Άσκησης "Καμπέρος" και γενικά του Πεδίου Βολής.
Από την άλλη πλευρά οι νεοεκλεγέντες τοπικοί Σύμβουλοι λένε ότι δεν ανέλαβαν ακόμη! Συνέπεια αυτού του γεγονότος είναι η...χλιαρότητα του πράγματος. 
Αντίθετα, στη Δεσκάτη, παλαιοί και νέοι Δήμαρχοι, αλλά και Σύμβουλοι, δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για το το πρόβλημα του Π.Β.
Στην Κρανιά οι περιπτώσεις ενδιαφέροντος για το πρόβλημα, των ανθρώπων που ασχολούνται με τα κοινά, είναι ελαχιστότατες λοιπόν. Γιατί;
Κάποιοι ξεχνούν ότι ο κόσμος τους τίμησε πολλές φορές με την ψήφο του, ενώ άλλοι πάλι φαίνεται ότι ήδη το λησμόνησαν κι ας τους τίμησε πρόσφατα! Τα πέντε χρόνια περνούν γρήγορα όμως...και πάλι και οι μεν και οι δε, θα...προστρέξουν στην ψήφο του κόσμου. Αυτό ας μην το ξεχνάνε!
Ελπίζουμε βεβαίως - αν τελικά διεξαχθεί η άσκηση - πως δεν θα δούμε και τραγελαφικά γεγονότα του παρελθόντος: άλλοι να αντιδρούν, και άλλοι  να προσφέρουν...λουλούδια στις ηγεσίες που θα παρακολουθήσουν την άσκηση. Τουλάχιστον ας...έχουμε μια ενιαία γραμμή...

Χ.Γ.

1 σχόλιο: