Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Διαμαρτυρία συμπατριώτισσάς μας



Η συγχωριανή μας, Άντα Καρνάβα, μας έστειλε το παρακάτω μήνυμα - διαμαρτυρία. Εμείς από εδώ θέλουμε να εκφράσουμε την θλίψη μας για αυτό το απαράδεκτο γεγονός που καταγγέλλει η Άντα.
Δεν είναι δυνατόν να έρχονται δικοί μας, αλλά και άλλοι άνθρωποι φίλοι μας στο χωριό και να φεύγουν με τέτοιες δυσάρεστες αναμνήσεις.
Πιστεύουμε ότι το γεγονός είναι μεμονωμένο και από ανθρώπους ασυνείδητους.Σαφώς και δεν αντικατοπτρίζει τη φιλοξενία της πλειοψηφίας των κατοίκων του χωριού μας.
Νομίζουμε ότι η τοπική κοινωνία θα πρέπει να ασχοληθεί με το θέμα και να απομονωνόσουν τέτοιου είδους συμπεριφορές.
Αν το γεγονός προκλήθηκε από παιδιά την ευθύνη έχουν οι γονείς όχι μόνο για το καθ'αυτό γεγονός, αλλά για τη συνολική παιδεία που παρέχουν στα παιδιά τους.
Ευχόμαστε να μην ξανασυμβεί τέτοιο απαράδεκτο γεγονός που αμαυρώνει τον τόπο μας που όλοι αγαπούμε.
Δημοσιεύουμε παρακάτω αυτούσιο το μήνυμα της συμπατριώτισσάς μας, Άντας Καρνάβα.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ "ΟΜΟΡΦΟ" ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ...ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΥΣΤΕΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ!ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΑΦΟΥ ΒΓΗΚΑ ΕΞΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΑΣΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ,ΞΥΠΝΑΩ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΤΑΧΑΡΑΚΩΜΕΝΟ ΜΕ ΚΛΕΙΔΙ....ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΘΕΜΑ ΔΕ...Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΕΤΣΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ,ΟΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΕΤΣΙ,ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ...ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΧΑΛΙ...ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΜΑ ΤΟ ΠΟΥΝΕ (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ) ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΦΩΤΙΑ.......ΤΑ ΜΑΖΕΨΑ ΑΡΩΝ ΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΩ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ...ΑΛΛΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΙΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΡΑΝΙΑ....ΕΝΑN ΤΟΠΟ ΟΜΟΡΦΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ;;; ME TON ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ 

* Ευχαριστούμε την συμπατριώτισσά μας κ.Άντα Καρνάβα που μας απέστειλε την διαμαρτυρία και έκανε σε όλους μας το θέμα γνωστό. Ας προβληματισθούμε όλοι λοιπόν και να απομονώσουμε και να γιατρέψουμε τέτοιου είδους απαράδεκτες συμπεριφορές. 

1 σχόλιο:

  1. δεν θα πρέπει, προφανώς, να γενικεύουμε τους χαρακτηρισμούς για το φαινόμενο, θα είναι άδικο για όλα τα παιδιά του χωριού μας. ας ελπίσουμε να πρόκειται για μεμονωμένο γεγονός και να μην είναι λόγος να μην επισκέπτεται κάποιος το χωριό. όσοι παρέμειναν ως μόνιμοι είναι όλοι βιοπαλαιστές και μεροκαματιάρηδες, περνάνε δύσκολα και δουλεύουν πολύ. ας μην τους αδικούμε.όλοι οι γονείς πρέπει να προσπαθούν για την καλύτερη ανατροφή των παιδιών τους και να αποφεύγονται τέτοια περιστατικά.

    "dey"

    ΑπάντησηΔιαγραφή