Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Η χοροεσπερίδα του ΜΕΣΚΕ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΜΕΣΚΕ έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην χοροεσπερίδα που διοργανώνει ο ιστορικός μας Σύλλογος αυτό το Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014, στις 21.00 το βράδυ στο Κέντρο Διασκέδασης του Τζίμου στην κεντρική πλατεία στην Κρανιά Ελασσόνας.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος                                                                         Το Δ.Σ.

Η χοροεσπερίδα θα πλαισιωθεί από ζωντανή ορχήστρα. Στο κλαρίνο ο δεξιοτέχνης Βασίλης Κιτσιόπουλος και στο τραγούδι η συμπατριώτισσα μας, Ελένη Θυμιούλα.
Επίσης θα υπάρχει και λαϊκό πρόγραμμα με μπουζούκι.
Ο ΜΕΣΚΕ μ' αυτήν την χοροεσπερίδα  του μας θυμίζει τα παλιά ζωντανά πανηγύρια που γίνονταν αυτή την ημέρα, παραμονή, αλλά και ανήμερα του Πολιούχου και Προστάτου μας, Αγίου Δημητρίου.
Είναι ανάγκη αγαπητοί συμπατριώτες να τιμήσουμε  με την παρουσία μας, όλοι οι Κρανιώτες, την χοροεσπερίδα του ΜΕΣΚΕ, να γλεντήσουμε και να στηρίξουμε τον ιστορικό μας Σύλλογο.
Ο ιστορικός μας Σύλλογος χρειάζεται την ποικιλότροπη στήριξη όλων των Κρανιωτών, εντός και εκτός της Κρανιάς, στο δύσκολο έργο που καλείται καθημερινά να φέρει σε πέρας. 

3 σχόλια:

  1. Με αφορμή την παρότρυνση για υποστήριξη στο σύλλογο (αλήθεια, φωτογραφίες δεν υπάρχουν από το γεγονός;) θα ήθελα να καταθέσω μία πρόταση:
    Να γίνει καταγραφή μέσα από το blog όλων των επαγγελματιών συγχωριανών μας που δραστηριοποιούνται σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Λάρισα και αλλού εκτός χωριού, π.χ. καφετέριες, καφενεία, καταστήματα κτλ. Ο καθένας μας να αναφέρει για όποιον ξέρει, πόλη, δραστηριότητα,οδό κ.α. Δεν αποτελεί διαφήμιση, είναι τρόπος που μπορεί να προωθήσει την επικοινωνία και υποστήριξή μεταξύ μας.

    "dey"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε και συμπατριώτη "dey" κατ' αρχήν σ' ευχαριστούμε για τις προτάσεις σου! Είναι πάντα χρήσιμες και μάλιστα πολλές από αυτές όπως ξέρεις τις αναδημοσιεύουμε κιόλας ως ξεχωριστό θέμα!
      Τώρα, για το πρώτο που λες δεν υπάρχουν από την χοροεσπερίδα φωτογραφίες γιατί ούτε εμείς μπορέσαμε να πάμε για να βγάλουμε, ούτε όμως και κάποιος άλλος φίλος συμπατριώτης δεν μας έστειλε για να δημοσιεύσουμε.
      Για το δεύτερο που λες, υπήρχε η σκέψη από την αρχή της λειτουργίας του blog να γίνει κάτι τέτοιο απορρίφθηκε όμως διότι ίσως δημιουργούνταν διάφορα προβλήματα όπως, παράπονα του τύπου "τον τάδε τον προβάλλετε εμένα όχι" που μπορεί εκείνος να μας έστειλε και αυτός όχι...θα υπήρχε μπέρδεμα φίλε μου. Έπειτα ίσως κεντρίζαμε και την φαντασία κάποιων συμπατριωτών μας ότι βγάζουμε χρήματα από το blog.
      Πιστεύουμε αγαπητέ φίλε "dey" ότι έτσι όπως λειτουργεί το blog συμβάλλει στην γνωριμία μεταξύ μας και στον δημόσιο διάλογο για τα προβλήματα του τόπου μας. Στα δύο περίπου χρόνια της λειτουργίας μας το ιστολόγιό μας έχει πλέον γίνει γνωστό σχεδόν σε όλους τους συμπατριώτες μας και όχι μόνο. Ο στόχος μας που ήταν η προβολή του τόπου και των προβλημάτων του πιστεύουμε ότι όσο είναι δυνατόν επιτυγχάνεται. Τώρα από εκεί και πέρα, όποιος θέλει συμμετέχει στην προσπάθειά μας με τους γνωστούς τρόπους (αποστολή φωτογραφιών, κειμένων, και σχολίων). Να είσαι καλά φίλε "dey"! Σ' ευχαριστούμε για την επικοινωνία!

      Διαγραφή
  2. ευχαριστημένοι δεν μπορεί να είναι ποτέ όλοι. εγώ πάντως επιμένω ότι δεν θα ήταν κακό να υπάρχει μία λίστα όλων των συγχωριανών επαγγελματιών σε διάφορους κλάδους. μια απλή καταγραφή ανεπίσημα από όσους παρακολουθούν το blog. γιατί δηλ. αν υπάρχει ένας ηλεκτρολόγος, ή μια καφετέρια κρανιώτικο να μην το ξέρω και να απευθύνομαι στην τύχη σε οποιονδήποτε;

    "dey"

    ΑπάντησηΔιαγραφή