Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

"Έφυγε" αιφνίδια ο συμπατριώτης μας Στέφανος Τόλιος


Με μεγάλη θλίψη, αγαπητοί συμπατριώτες, φίλες και φίλοι, πληροφορηθήκαμε τον αιφνίδιο θάνατο του συμπατριώτη μας, Στέφανου Τόλιου. Ο Στέφανος ζούσε στον Βόλο όπου δραστηριοποιούνταν επιχειρηματικά. Αγαπούσε πολύ το χωριό μας, την Κρανιά, όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια και στην πρώτη ευκαιρία το επισκεπτόταν. Ήταν πολύ αγαπητός χαρακτήρας και είχε μόνο φίλους. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την καλοσύνη του και το αυθόρμητο του χαρακτήρα του. Έφυγε νωρίς και άδικα.
Καλό ταξίδι φίλε Στέφανε! Ο Θεός να σε αναπαύσει! Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του! 
Η κηδεία του Στέφανου θα γίνει σήμερα Κυριακή, μεσημέρι, στην Κρανιά.

Ακολουθεί η είδηση του θανάτου του Στέφανου, όπως δημοσιεύθηκε από την ιστοσελίδα "Ταχυδρόμος" του Βόλου.

Εντελώς απρόσμενα έφυγε σε ηλικία 44 ετών από τη ζωή πριν από λίγες ώρες ο πολύ γνωστός επιχειρηματίας του Βόλου, Στέφανος Τόλιος. Ο άτυχος 44χρονος προδόθηκε από την καρδιά του και κανείς δεν πρόλαβε να του παράσχει βοήθεια καθώς ο θάνατός του ήταν σχεδόν ακαριαίος από τη στιγμή που αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία.

Ο Στέφανος Τόλιος ήταν ιδιοκτήτης του πολύ γνωστού καταστήματος στη συνοικία των παλιών «Χρυσό φασόλι», ένα ρακάδικο - στέκι για φοιτητές και μεγαλύτερους τα τελευταία χρόνια. Οι δικοί του άνθρωποι και οι φίλοι του έχουν υποστεί πραγματικό σοκ από την ξαφνική και πρόωρη απώλειά του.

Ο «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ» εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου