Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Ενημέρωση για το Bullying στην Κρανιά


Ενημέρωση για το Bullying (εκφοβισμός, βία) έγινε απόψε, Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015, στο πνευματικό κέντρο του ΜΕΣΚΕ στην Κρανιά Ελασσόνας. Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Ελασσώνος και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου της Κρανιάς.
Η ψυχολόγος, κ.Χρυσούλα Πιτένη, συνεργάτης της Ιεράς Μητροπόλεως Ελασσώνος, με τον πατέρα Βησσαρίωνα Καραλάσκο, προϊστάμενο του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Δημητρίου Ελασσόνας, μίλησαν για την ενδοσχολική και εξωσχολική βία που συμβαίνει ανάμεσα στα παιδιά. 
Αξίζει να σημειώσουμε το πόσο σημαντικό είναι να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις ενημέρωσης για τόσο σοβαρά θέματα όπως το Bullying. Τόσο η κ.Πιτένη, όσο και ο π.Βησσαρίωνας, ενημέρωσαν τους παριστάμενους για τους τρόπους προσέγγισης και επίλυσης, από το σχολικό και το οικογενειακό περιβάλλον, των φαινομένων άσκησης σωματικής και ψυχολογικής βίας μεταξύ των μαθητών.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο ιερέας του χωριού π.Νεκτάριος Κόντος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γεώργιος Παπαευθυμίου και Ευάγγελος Παναγιώτου, η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αναστασία Κουτσιώρα, ο δάσκαλος Βασίλης Τζήκας και πολλοί συμπατριώτες μας.
Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές! Τέτοιες εκδηλώσεις λείπουν από την Ελληνική Επαρχία.
Ευχαριστούμε θερμά τον Γιώργο Ι. Μπαλή για την αποστολή των φωτογραφιών της εκδήλωσης.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες από την εκδήλωση:













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου