Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Ανεξαρτητοποιήθηκε η Χρυσούλα Προβίδα



 Αναδημοσιεύουμε από την εφημερίδα "Ελευθερία" της Λάρισας την είδηση της ανεξαρτητοποίησης της Κρανιώτισσας πρώην Αντιδημάρχου κας Χρυσούλας Προβίδα.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

 Στην ανεξαρτητοποίηση της προχώρησε η δημοτική σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Ελασσόνας κ. Χρυσούλα Προβίδα από την δημοτική παράταξη «Αλλάζουμε» του σημερινού δημάρχου Ελασσόνας κ. Νικ. Ευαγγέλου.

Xθες το απόγευμα, στην αρχή της προγραμματισμένης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, η κ. Προβίδα ζήτησε από τον πρόεδρο του κ. Αντ. Μπίσμπα να αναγνώσει την δήλωση ανεξαρτητοποίησης της. Με τη σειρά του, ο κ. Μπίσμπας απάντησε πως η δήλωση δεν έχει πρωτόκολλο και δεν μπορεί να διαβαστεί, καλώντας την εάν επιθυμεί να διαβάσει την δήλωση της η ίδια, κάτι που έκανε.

Η δήλωση ανεξαρτητοποίησης της δημοτικής συμβούλου κ. Χρυσούλας Προβίδα είναι η παρακάτω:

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΠΡΟΒΙΔΑ

Προς τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ελασσόνας 22/2/2016

Κύριε Πρόεδρε,

Τον Σεπτέμβριο του 2014 αναλάβαμε τη Διοίκηση του Δήμου Ελασσόνας, έχοντας πάντα στο μυαλό μας, την ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ αλλά και την υλοποίηση των προγραμματικών δεσμεύσεών μας, με βασικό σύνθημα «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ».

Δυστυχώς, αγαπητοί συνάδερφοι τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε μέχρι και σήμερα αλλά το μόνο που πετύχαμε είναι να συκοφαντεί ο ένας τον άλλο και ο καθένας να ενδιαφέρεται για τις προσωπικές επιδιώξεις, ξεχνώντας την παροιμία, ότι ένας κούκος δεν φέρνει την Άνοιξη.

Με την παρούσα ΔΗΛΩΝΩ προς το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ελασσόνας, σύμφωνα με το άρθρο 94 παρ. 4 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα, την Ανεξαρτητοποίησή μου από την Δημοτική Παράταξη «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» με την οποία αναδείχτηκα Δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 και στις επαναληπτικές της 25 Μαΐου 2014 και ακολούθως ορίστηκα και αντιδήμαρχος.

Οι λόγοι που αναφέρω στην παραίτησή μου είναι οι ίδιοι που με οδήγησαν στην ανεξαρτητοποίησή μου και όχι οι προσωπικοί λόγοι που επικαλέστηκε δημόσια ο κύριος δήμαρχος. Η παρούσα μου επιστολή ΖΗΤΩ να αναγνωστεί ενώπιων του συνόλου των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου κατά τη συνεδρίαση που θα γίνει την 22α του μηνός Φεβρουαρίου του έτους 2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 και να κοινοποιηθεί στο Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Με εκτίμηση Προβίδα Χρυσούλα

 Αμέσως μετά, σε σύντομη τοποθέτηση του, ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νικ. Ευαγγέλου ανέφερε ότι ο ίδιος είχε ζητήσει την παραίτηση της από τη θέση της αντιδημάρχου, αφού σε προσωπική συζήτηση που είχαν με την πρ. αντιδήμαρχο, αυτή είχε εκφραστεί προσβλητικά προς το πρόσωπο του. «Για θέματα αξιοπρέπειας ζήτησα τότε την παραίτηση της. Δεν προχώρησα στην διαγραφή της συνεργάτιδας. Προσωπικά, έκανα το αυτονόητο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Το γραφείο τύπου του Δήμου Ελασσόνας, με αφορμή την προχθεσινή δήλωση ανεξαρτητοποίησης της κ. Χρυσούλας Προβίδα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, έκανε το ακόλουθο σχόλιο: «Η κα Προβίδα άργησε πολύ…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου