Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

Οι εκδηλώσεις του Πάσχα στην Κρανιά


Με την παρουσία πολλών συμπατριωτών μας ολοκληρώθηκαν σήμερα, δεύτερη μέρα του Πάσχα, οι πολιτιστικές εκδηλώσεις "Πάσχα 2016" στην Κρανιά Ελασσόνας.
Οι εκδηλώσεις "άνοιξαν" χθες, την ημέρα του Πάσχα, με παράσταση Καραγκιόζη από τον συμπατριώτη μας Νίκο Γκουντούρα στο χώρο του ΜΕΣΚΕ.
Σήμερα οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν με αγώνες δρόμου παιδιών και απονομή μεταλλίων στην κεντρική πλατεία του χωριού. Το απόγευμα παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί στους οποίους συμμετείχαν χορευτικά του Συλλόγου Κρανιωτών Λάρισας, της Δημοτικής Κοινότητας της Κρανιάς και γυναίκες του ΜΕΣΚΕ. Να σημειώσουμε ότι οι χοροί παρουσιάστηκαν στο χώρο του ΜΕΣΚΕ λόγω βροχής.
Τις εκδηλώσεις συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Ελασσόνας με τη Δημοτική Κοινότητα της Κρανιάς και ο πολιτιστικός σύλλογος του χωριού, ο ΜΕΣΚΕ.
Εμείς από εδώ να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους διοργανωτές, οι οποίοι συνεχίζουν να στηρίζουν τον πολιτισμό και την παράδοση σε δύσκολες οικονομικά εποχές.  Θερμά συγχαρητήρια επίσης να εκφράσουμε σε όλους τους μετέχοντες -μικρούς και μεγάλους - και στους δασκάλους τους.

Οι φωτογραφίες είναι του συμπατριώτη μας, Γιάννη Κόνιαρη.



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου