Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Ανοιχτή Πρόσκληση προς τους Απανταχού Κρανιώτες



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Καλούνται οι απανταχού Κρανιώτες, Κρανιώτισσες και φίλοι των Κρανιωτών να παραστούν και να συμμετάσχουν στην Τακτική Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Ιστορικού Συλλόγου μας Μ.Ε.Σ.Κ.Ε. με σκοπό την ανάδειξη νέου Δ.Σ.
Η Συνέλευση θα λάβει χώρα αυτή την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017, και ώρα 11.30 π.μ. στην αίθουσα του Μ.Ε.Σ.Κ.Ε. στην Κρανιά Ελασσόνας.

Οι καλούντες

Αικατερίνη Καραλή
Χρήστος Πατούνας

Είναι ανάγκη, αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες, φίλες και φίλοι, να πλαισιώσουμε τον ιστορικό Σύλλογό μας και ο καθένας και η καθεμιά να βοηθήσουμε στην ανάδειξη του τοπικού μας πολιτισμού. Υπολογίζουμε πολύ και στη μεγάλη συμμετοχή νέων παιδιών. Σας περιμένουμε όλους.

ΣΥΣΤΑΣΗ ΧΟΡΩΔΙΑΣ

Επίσης, σας ανακοινώνουμε τη σύσταση χορωδίας του Μ.Ε.Σ.Κ.Ε. με υπεύθυνο τον Χρήστο Πατούνα. Γι' αυτό τον λόγο καλούνται τα μέλη της χορωδίας - γυναίκες, άνδρες και παιδιά - που είχε δημιουργηθεί το 2008 - 2009 (με ύμνους, τραγούδια από όλη την Ελλάδα και από την Κρανιά) από τον θεολόγο και μουσικό Χρήστο Γκουνέλα, να προσέλθουν αυτήν την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 4 μ.μ. στην αίθουσα του Μ.Ε.Σ.Κ.Ε. (έχοντας μαζί τους το προσωπικό τους αρχείο με τα τραγούδια από τότε), για την οργάνωση και πάλι της χορωδίας και τον προγραμματισμό των επόμενων δράσεών της.

Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια και σας θέλουμε όλους και όλες αρωγούς.

Παρακάτω σας δίνουμε μια φωτογραφική γεύση από εκδηλώσεις των χορωδιών - μεγάλων και νέων  - το 2008 - 2009.










* Οι φωτογραφίες προέρχονται από το αρχείο του Γιάννη Κόνιαρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου