Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Περί Συλλόγων, χορών και εκδηλώσεων...


Δημοσιεύουμε έναν διάλογο που έγινε στο Ιστολόγιό μας, διότι την ίδια απορία την οποία μας εκφράζει/ουν ο σχολιαστής/ές μάς την εξέφρασαν και άλλοι συμπατριώτες και νομίζω ότι θα πρέπει να δοθεί μια απάντηση στην απορία αυτή, τουλάχιστον, από το Ιστολόγιο.
Ακολουθεί αυτούσιος ο διάλογος:


  1. Ανώνυμος26 Φεβρουαρίου 2018 - 9:02 μ.μ.
    άντε και του χρόνου με υγεία!ενημέρωση-φωτό από τους άλλους χορούς - Θεσσαλονίκη-Λάρισα- δεν υπάρχει;


    c gkounelas26 Φεβρουαρίου 2018 - 9:20 μ.μ.
    Οι άλλοι Σύλλογοι δεν μας απέστειλαν καμία ενημέρωση μετά τις εκδηλώσεις τους


    Ανώνυμος28 Φεβρουαρίου 2018 - 10:28 μ.μ.
    καλά δεν υπάρχει φωτογραφία από τους χορούς σε Θεσσαλονίκη-Λάρισα;κανένας δεν μπήκε στον κόπο να βγάλει καμία φωτό; μόνο οι αθηναίοι;
    άλλα έχουμε συνηθίσει από το blog, αναμένουμε ενημέρωση. 
    και από κούλουμα στο χωριο, τι έγινε εφέτος; είχαμε φασολάδα δεν είχαμε;καθε χρόνο υπάρχει εικόνα.


    c gkounelas28 Φεβρουαρίου 2018 - 10:48 μ.μ.
    Πράγματι, αγαπητέ φίλε, δεν βάλαμε φωτογραφίες από τους χορούς των Κρανιωτών της Λάρισας και της Θεσσαλονίκης διότι, παρότι γνωρίζουμε ότι υπήρξαν συμπατριώτες μας που έλαβαν και φωτογραφίες και βίντεο, ωστόσο δεν μας εστάλη τίποτα από τα παραπάνω. Το ίδιο, βεβαίως, ισχύει και για τις εκδηλώσεις του τριημέρου στην Κρανιά. 
    Και μιας που μας δίνεται η ευκαιρία με την παρέμβασή σου, να αναφέρω κιόλας ότι συνήθως οι Σύλλογοι (και δεν ξέρουμε αν οφείλεται στους Συλλόγους ή σε συγκεκριμένα μέλη, οι οποίοι έχουν αναλάβει το επικοινωνιακό κομμάτι) μας αποστέλλουν πριν τις εκδηλώσεις τους, τις σχετικές ανακοινώσεις τους. Μετά, τίποτα. Επομένως, νομίζω, πως τα καίρια ερωτήματα σου, τα οποία μας απευθύνουν και άλλοι, θα πρέπει να απευθυνθούν σε άλλους...Να είσαι καλά! Καλό βράδυ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου