Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

Μουσική Εκδήλωση στην Πλατεία της Κρανιάς (ΦΩΤΟ)


ΜΟΥΣΙΚΗ  ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ  ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ΚΑΙ ΩΡΑ 9:00 Μ.Μ  ΣΤΟ ΧΩΡΟ  ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΡΑΝΕΑΣ.ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ  ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΩΝ  ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΟΥ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΜΟΥΣΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΛΑΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΤΕΧΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΟΠΟΥ  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ-ΕΦΗΒΟΙ  ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΝ ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΑ  ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ.
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΗΤΑΝ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Κ ΚΙΚΗ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ  ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΟΥ Κ ΛΑΜΠΡΟΣ. ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΑΜΑΝ Η Τ.ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΡΑΝΕΑΣ ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΗΧΟ-ΟΠΤΙΚΟΥΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ Κ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ  (ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΗΧΟΛΗΠΤΗ) ΚΑΙ Ο ΜΕΣΚΕ.
ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ  ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ  ΕΠΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΑΛΕΝΤΟ,ΕΜΒΑΘΥΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ.
ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ  ΠΟΥ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΝ ΗΤΑΝ:
ΤΣΙΑΚΜΑΚΗΣ  ΚΩΝ/ΝΟΣ,ΜΑΡΙΑ ΜΥΛΩΝΑ,ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  ΜΑΓΔΑΛΗΝΟΥ,ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΟΥΡΝΑΡΑ,ΜΠΑΤΣΙΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ,ΚΟΥΤΣΙΩΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ,ΠΟΥΡΝΑΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,ΠΟΥΡΝΑΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ,ΖΙΑΡΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΓΚΟΥΝΕΛΑ ΣΤΕΛΛΑ,ΚΟΥΤΣΙΩΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΤΗΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ. 
ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΑΣ Κ ΚΑΤΣΙΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.

Κατερίνα Καραλή, Πρόεδρος του ΜΕΣΚΕ

Ακολουθούν οι φωτογραφίες της εκδήλωσης:
ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ  ΚΡΑΝΕΑΣ  ΚΑΙ ΩΡΑ 9:30 Μ.Μ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΜΕ ΕΝΤΕΧΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΟΚ.
Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ.ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ.Αποστολή κειμένου και φωτογραφιών: Κατερίνα Καραλή1 σχόλιο:

  1. συγχαρητήρια σε όλους, αλλά,
    πω πω, τα κεφαλαία γράμματα τσακίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή