Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

6 Χρόνια "Κρανέα Ελασσόνας"


Το ημερολόγιο έδειχνε 22 Δεκεμβρίου του 2012 όταν γεννήθηκε μέσα στο διαδικτυακό αρχιπέλαγος το Ιστολόγιο "Κρανέα Ελασσόνας". Αφορμή ήταν η αγάπη για τον τόπο μας και στόχος η προβολή της γενέθλιας γης μας. Η βάρκα "Κρανέα Ελασσόνας" σιγά - σιγά μεγάλωσε και έγινε πλοιάριο. Στα κουπιά του βρέθηκαν δεκάδες συνεργάτες με συνταξιδιώτες τις χιλιάδες των αναγνωστών και των φίλων.
Οι αριθμοί, συνήθως, είναι ψυχροί, όταν όμως χρησιμοποιούνται για να μετρήσουν αμφίδρομα συναισθήματα τότε φανερώνουν το εύρος αυτών των ίδιων των συναισθημάτων. Μέσα σε έξι χρόνια, λοιπόν, υπήρξαν πάνω από χίλιες αναρτήσεις με χιλιάδες δημοσιεύσεις φωτογραφιών, εκατοντάδες προτάσεις και προβολές της ιστορίας και του πολιτισμού μας, συνεχείς ειδήσεις από τον τόπο μας και πλειάδα προτάσεων αντικειμενικής, χωρίς παρωπίδες, κριτικής. Εκατοντάδες υπήρξαν οι αναφορές στο έργο Συλλόγων και ανθρώπων, εντός και εκτός Κρανιάς. Ενώ, δεκάδες ήταν και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων της Ιστοσελίδας μας από άλλες ιστοσελίδες. Οι δε επισκέψεις στον Ιστότοπό μας έχουν ξεπεράσει πλέον τις 600.000.
Το Ιστολόγιο "Κρανέα Ελασσόνας" συνεχίζει το ταξίδι που άρχισε πριν έξι χρόνια με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αγάπη, με ούριο άνεμο αλλά και με κόντρα καιρό. 
Καλά Χριστούγεννα στους απανταχού συμπατριώτες και φίλους! Ο Γεννηθείς Χριστός να είναι Συνοδοιπόρος όλων μας σε κάθε ταξίδι της ζωής μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου