Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Ο Χαράλαμπος Μπαλής Διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας


Με σημερινό έγγραφό του το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε τους νέους Διοικητές των Νοσοκομείων. Με μεγάλη χαρά είδαμε στη λίστα των Διοικητών που αναλαμβάνουν καθήκοντα, το όνομα του συμπατριώτη μας Χαράλαμπου Θεοδ. Μπαλή, ο οποίος αναλαμβάνει Διοικητής στο "Κουτλιμπάνειο και Τριανταφύλλειο" Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας (παλαιό Νοσοκομείο). Τα τυπικά και διοικητικά προσόντα του Μπάμπη είναι γνωστά και ήδη πριν λίγα χρόνια έδωσε άριστα δείγματα γραφής από τη θέση του Αναπληρωτή Διοικητή (και με διάστημα Διοικητή) στο Νοσοκομείο του Βόλου.
Τώρα ήρθε πλέον η ώρα να υπηρετήσει και πάλι τον πολύπαθο χώρο της υγείας, τον οποίο γνωρίζει καλά, από τη θέση του Διοικητή. Τα τελευταία χρόνια ο Μπάμπης υπηρετούσε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ως ΕΔΙΠ και διδάσκων του μαθήματος της Πληροφορικής της Υγείας. 
Ευχόμαστε ολόψυχα θερμά συγχαρητήρια και καλή δύναμη στον αγαπητό φίλο και συμπατριώτη μας, Μπάμπη. Είμαστε σίγουροι πως από τη νέα του θέση θα κάνει το καλύτερο δυνατό για το ιστορικό Νοσοκομείο της Λάρισας, εγκαινιάζοντας μια νέα ελπιδοφόρα διοίκηση, αφού διαθέτει τόσο τις γνώσεις, όσο και την εμπειρία αλλά και τη διάθεση για σκληρή δουλειά.  

Χρήστος Γκουνέλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου