Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Ο χορός του Συλλόγου Κρανιωτών της Αθήνας (Πλούσιο Φωτορεπορτάζ)


Με επιτυχία και με την κεφάτη παρουσία πλήθους συμπατριωτών μας έγινε και φέτος ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Κρανιωτών της Αθήνας. Οι συμπατριώτες μας αντάμωσαν, χόρεψαν, τραγούδησαν και θυμήθηκαν τη γενέθλια γη τους. 
Το πλούσιο φωτορεπορτάζ μας απέστειλε ο γαμπρός στο χωριό μας Βασίλης Καλαμάρας.
Δείτε στη συνέχεια τις φωτογραφίες από τον χορό:

































3 σχόλια:

  1. Κρητική ταβέρνα,
    Νησιώτικη ορχήστρα και τραγουδιστή,
    Από κλαρίνο τίποτα,
    Μαζί με έναν γάμο, μία βάφτιση και έναν σύλλογο ακόμα,
    Ωράριο 14:00 έως 18:00 η ορχήστρα
    Και του χρόνου με υγεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε ανώνυμε Κρανιώτη!!! Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι σε κάθε διοργάνωση υπάρχουν και απρόοπτα.Όντως δεν υπήρξε Κλαρίνο αλλά ο Κονιτόπουλος το ξεπέρασε.Λέω για το Κλαρίνο διότι το είχα πει εγώ προσωπικά ότι θα είχαμε. Από εκεί και πέρα το ότι έφαγες παραδοσιακή κρητική κουζίνα και αυτό το είχα πει.Νομίζω ότι οι κρητικές για το φαγητό ήταν εξαιρετικές.Όσο για να μην υπάρχουν παράλληλες εκδηλώσεις θα πρέπει και εσύ προσωπικά να συμμετέχεις και να προσκαλείς κόσμο.Όταν λέμε ότι θα έρθουμε στο χορό πρέπει να το εννοούμε και να μην λέμε ψέματα.Δεν απολογούμαι αλλά μου έδωσες την ευκαιρία να πω κάποια πράγματα όχι για την κρητική σου που δεν πέρασες καλά αλλά αν θέλεις δυνατό σύλλογο εξαρτάτε από την συμμετοχή σου.Εγώ εδώ είμαι και στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ θα σε παρακαλούσα να έρθεις και να μας πεις εσύ τι μπορείς να κάνεις ώστε την επόμενη φορά να μην έχουμε τα ίδια θέματα.Στέκομαι στην γενικότερη εικόνα του χορού.Το κέφι και η διασκέδαση περίσσευε οι Κρανιώτες περάσανε όμορφα και πίστεψέ μου δεν τους δίνεται κάθε μέρα η ευκαιρία να ακούσουν ζωντανά Βαγγέλη Κονιτόπουλο. Ο Πρόεδρος του συλλόγου Νικόλαος Β. Μαγκούτας

      Διαγραφή
  2. Φαγητό απίστευτο , κέφι στα ύψη , Ο Κονιτόπουλος έπιασε τα Παραδοσιακά-Δημοτικά με μεγάλη άνεση ( κι ας μην υπήρχε κλαρίνο) , ο Κρητικός γάμος επισκιάστηκε από το μεγαλείο των Κρανιωτών , 7 ώρες και όχι 6 ατελείωτου κεφιού και χορού . Ακόμα μία επιτυχημένη συνεστίαση !!!! Όλα ήταν υπέροχα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή