Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Ο Χαρίσης Γκουντούρας νέος Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ελασσόνας


Νέος πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ελασσόνας εκλέχθηκε ο κ. Χαρίσης Γκουντούρας, μετά από σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Ο κ. Χ. Γκουντούρας έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος της Δ.Ε. Αντιχασίων του Δήμου Ελασσόνας, πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ελασσόνας και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δ/βάθμιας Εκπαίδευσης από το 2011 έως το 2014. Από το Σεπτέμβρη του 2019 ήταν μέλος της Επιτροπής ως ένας από τους αρχαιότερους διευθυντές σχολικής μονάδας (ΕΠΑΛ Ελασσόνας), ο οποίος αναλαμβάνει πλέον τα καθήκοντα του Προέδρου.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας ευχήθηκε στον νέο πρόεδρο επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και δήλωσε: «Η εκλογή του κ. Γκουντούρα στην προεδρία της Σχολικής Επιτροπής Β/βάθμιας αποτελεί μία αναγνώριση στη συνέπεια έργων και λόγων ενός ανθρώπου που πρόσφερε πολλά στην εκπαίδευση και την αυτοδιοίκηση. Η διάθεσή του να συνεχίσει αυτή την προσφορά με χαροποιεί ιδιαίτερα και τον ευχαριστώ για την αποδοχή της πρότασής μας».

Το Ιστολόγιο "Κρανέα Ελασσόνας" εύχεται θερμά συγχαρητήρια στον συμπατριώτη μας Χαρίση Γκουντούρα για την εκλογή του. Ο Χαρίσης έχει προσφέρει πολλά και από πολλές θέσεις στον τόπο μας. Πρόκειται για άνθρωπο που αποδεδειγμένα διαθέτει γνώση και εμπειρία, αλλά και ήθος, και είμαστε σίγουροι πως και από αυτή τη θέση θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για την τοπική παιδεία και εκπαίδευση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου