Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

"Έφυγε" ο Χρήστος Λιάπης

 


Με ανείπωτη θλίψη πληροφορηθήκαμε πριν λίγο πως έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών, ο συμπατριώτης μας συνταξιούχος δάσκαλος Χρήστος Β. Λιάπης, μετά από γενναία μάχη που έδωσε με την ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε.
Ο Χρήστος υπηρέτησε επάξια την εκπαίδευση τόσο μέσα από τις σχολικές αίθουσες όσο και μέσα από τη Διοίκηση. Για πολλά έτη υπήρξε Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας με σημαντικό έργο στον τοπική εκπαίδευση της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας. 
Δίδαξε στην Κρανιά, σε σχολεία της πατρίδας μας, αλλά και στη Γερμανία.
Η διάθεσή του για προσφορά τον οδήγησε παλαιότερα (2010) και στην υποψηφιότητά του για το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας. Οι πολίτες της Θεσσαλίας τον τίμησαν δίνοντας του μία από τις πρώτες θέσεις μεταξύ των Περιφερειακών Συμβούλων, ενώ ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός και το Περιφερειακό Συμβούλιο τον εξέλεξαν πρώτο Πρόεδρό του. 
Ο Χρήστος Λιάπης υπήρξε πρόσωπο ευρείας αποδοχής και έχαιρε καθολικής εκτιμήσεως. Έντιμος, δραστήριος, με μόρφωση και γνώση, αλλά και καλή διάθεση και χαμόγελο υπηρέτησε την εκπαίδευση, την πολιτική και τους ανθρώπους. 
Ευχόμαστε από καρδιάς θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στη σύζυγό του Χαρούλα και στα παιδιά τους Βασίλη και Μαρία, καθώς επίσης και στους συγγενείς του και τους πολυπληθείς φίλους του.
Ο Θεός να τον αναπαύσει εν χώρα ζώντων. 
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στην Κρανιά αύριο Σάββατο στη 1 το μεσημέρι από τον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου