Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Νέο ατομικό ρεκόρ για τον Βασίλη Παπαμαργαρίτη


Ο Βασίλης Παπαμαργαρίτης
(Πηγή Φωτογραφίας: goldtouchnutrition.com/)

Με αέρα νικητή, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, έτρεξε ο συμπατριώτης μας αθλητής Βασίλης Αθ. Παπαμαργαρίτης στους εαρινούς αγώνες πρωταθλήματος, οι οποίοι διεξήχθησαν στις Σέρρες στις 10 και 11 Ιουνίου 2023. 

Στη δεύτερη κούρσα των ανδρών για τα 100μ. ο Βασίλης Παπαμαργαρίτης τερμάτισε στη σειρά του πρώτος και βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ με 10.51 ενώ παράλληλα πλησίασε το όριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 που είναι στα 10.50. Στο σύνολο κατείχε την 5η επίδοση, ενώ οι αγώνες ήταν κλειστοί (συμμετείχαν οι 16 καλύτεροι στην κατηγορία ανδρών). Παρόλα αυτά, ο χρόνος αυτός τον βοήθησε να επιλεχθεί στην αποστολή της εθνικής ανδρών για τη σκυταλοδρομία 4χ100 που θα γίνει στη Σιλεσία της Πολωνίας στο ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ομάδων στις 23-25/6/23.

Τέλος, να σημειωθεί πως ο Βασίλης αγωνίζεται πλέον με τον Σύλλογο του "ΠΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ" και προπονητή τον Χρήστο Τσιπουρίδη. Ο Βασίλης βρίσκεται στην Κομοτηνή ως φοιτητής του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. 

Ευχόμαστε θερμά συγχαρητήρια στον Βασίλη για τη μεγάλη του επιτυχία και βεβαίως να επιστρέψουν με το τρόπαιο της νίκης από τη σκυταλοδρομία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το οποίο επίκειται. Από έφηβος ακόμη ο Βασίλης κατέκτησε πολλές πρωτιές στην Ελλάδα και το εξωτερικό έχοντας ήδη διαγράψει μία λαμπρή πορεία στον στίβο, η οποία συνεχίζεται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου